ΟΡΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΑΕΛ

Όρθια στην Τρίπολη στάθηκε η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL απέσπασε βαθμό στο «Θ. Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Δυνατές μονομαχίες, πάθος και καλός ρυθμός ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα, με τους γηπεδούχους καλύτερους στο πρώτο μέρος να προηγούνται στο 19’ χάρη σε τέρμα του Μπαράλες με καρφωτή κεφαλιά, ενώ η ΑΕΛ εμφανίστηκε καλύτερη στην επανάληψη και κατάφερε να ισοφαρίσει με πλασέ του Ασούμπρε στο 60’.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν με το σκορ στο 1-0 ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ για μαρκάρισμα εντός περιοχής, για να πάρει πίσω την απόφασή του μετά από χρήση του VAR, ενώ η διοίκηση της ΑΕΛ στράφηκε κατά της διαιτησίας με απανωτές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τέλος αξίζει να σταθεί κανείς και σε μια ιδιαίτερα ανθρώπινη στιγμή, καθώς κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων συνοδεύτηκαν από παιδάκια οικογενειών προσφύγων από το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που υλοποιείται από Αναπτυξιακή Εταιρεία της Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ (35’ λ.τρ. Βαλιέντε), Τασουλής, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μάρκ Φερνάντεθ (61’ Κρέσπι), Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ (46’ Ασούμπρε), Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς (46’ Κάτσε), Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Μπούστος) Ουάρντα, Νούνιτς.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ