Ο ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Μία ακόμη σημαντική επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο σπουδαίος τυρναβίτης αθλητής δρόμων αντοχής Νίκος Τσικούρας ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα του ημιμαραθώνιου δρόμου Τύρναβος – Λάρισα κάνοντας χρόνο 1.11.02 που αποτελεί ρεκόρ διαδρομής και ατομικό ρεκόρ του ίδιους στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ηταν ένασ σπουδαίος αγώνας ο σημερινός στον οποίο πήραν μέρος περισσότεροι από 800 δρομείς ενώ πολλές ήταν και οι συμμετοχές στον αγώνα των 5 χλμ.

Το σήμα της εκκίνησης του αγώνα έδωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο οποίος όπως και πολλά στελέχη των δημοτικών αρχών Τυρνάβου και Λάρισας ήταν παρόντες και στον τερματισμό, αλλά και στην απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές.

Με αφορμή τον επιτυχή σημερινό αγώνα, σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγάλη συμμετοχή ενώ τόνισε πως ο Δήμος είναι παρών με όλες του τις δυνάμεις για να στηρίξει και να ενισχύσει αυτό το θεσμό. Επίσης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων, την αστυνομία, το ΕΚΑΒ και τους εθελοντές για την συνεργασία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στους δρομείς Τυρνάβου τους οποίους ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σημειώνοντας πως ευελπιστεί σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες χρονιές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ