ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Παραδόθηκε  σήμερα στα Τίρανα η ανθρωπιστική βοήθεια για τους σεισμόπληκτους του Δυρραχίου από τους αντιδημάρχους κοινωνικής πολιτικής Σωτήρη Βούλγαρη και καθημερινότητας Γιάννη Αλεξούλη. Η αντίδραση της πόλης μας ήταν άμεση στο κάλεσμα για βοήθεια και η ανταπόκριση των Λαρισαίων συγκινητική.

Οι δύο αντιδήμαρχοι και η αντιπροσωπεία της Λάρισας συναντήθηκαν στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Τιράνων. που τους μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του αλβανικού λαού προς όλους-ες τους δημότες της Λάρισας. Η  υποδοχή έγινε σε εγκάρδιο κλίμα και η φιλοξενία ήταν άψογη.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της παράδοσης ο κ. Βούλγαρηςε ανέφερε στην προσωπική του σελίδα στο fb:

“Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη μεταφορική Ντελόπουλος που μετέφερε δωρεάν τα εκατό και πλέον κιβώτια καθώς και στην Μπόνα και το Λάμπρο Γκίκα που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να πραγματοποιηθεί τόσο γρήγορα αυτή η τόσο σημαντική αποστολή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα παιδιά του κοινωνικού παντοπωλείου για την μεγάλη τους προσπάθεια αλλά και στο καθένα ξεχωριστά φορέα η άτομο που με την βοήθεια του συνέβαλε στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος.

Αυτές οι προσπάθειες καταδεικνύουν την ανάγκη για συνεργασία, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και ειρηνική συμπόρευση μεταξύ των λαών και ιδιαίτερα των γειτονικών ας είναι το κυρίαρχο κομμάτι των πολιτικών που εφαρμόζονται και όχι να διαπιστώνεται ευκαιριακά και κυρίως μετά από τραγωδίες”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ