ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 130

Από τους Πατέρες και τα Διαβ(μ)ατάρικα όπως εξελίχθηκαν πουλιά που μας βρήκαν στο δόγμα «νόμος και τάξη» μια τζούρα δρόμος ακροατή μου σύξυλε, που επιμένεις να αναρωτιέσαι περί βαρελιού και πάτου σε εποχές κανονικότητας που βιώνουμε μετά το αποτέλεσμα της κάλπης και κείνη τη γιορτή (;) της Δημοκρατίας που συχνά-πυκνά επικαλούνται οι «έγκυροι» των τηλε-παράθυρων.

Διότι σου λέει ο λαοπρόβλητος ικανοποιούμε το αίτημα του κυρίαρχου λαού και κάτσε εσύ χάνος να ψάχνεις την… κυριαρχία σου τρέχοντας πίσω από τοποθετήσεις διοικητών με κομματικούς στρατούς στο κατόπι τους, υπουργούς με «πέτσινα» πτυχία, παιδόφιλους που τρέχουν λεύτεροι στα «καταγάλανα» λιβάδια της ξεδιαντροπιάς και ξεβρακωμένους από τα «όργανα» του νόμου και της τάξης διαδηλωτές που τολμούν και κυρίως επιμένουν να μην ξεχνούν τη δολοφονία του αμούστακου 15χρονου Αλέξη.

Ανέκαθεν βλέπεις τα… προσόντα είχαν κομματικό πρόσημο και ανάλογο χρώμα στη χώρα με τους μπλε και πράσινους κόκκους για σίγουρο ξεγάριασμα από τα μιάσματα που δεν είναι «δικά μας παιδιά» ρε αδερφέ και κάπως έτσι πήραμε και μπουκώσαμε αριστεία και κανονικότητα, αφήνοντας μάλιστα στην άκρη τα σπουδαία, τα μεγάλα και τα αληθινά που μας έρχονται από την Καλαμάτα.

Διότι αν ισχύουν τα μαντάτα είναι να φρίττεις, εδώ εξυφαίνεται ολάκερο σχέδιο αφελληνισμού και συ μου αναρωτιέσαι που πήγαν οι εξαγγελίες περί αξιοκρατίας για δυο-τρεις αστοχίες που παρατηρήθηκαν;

Και εξηγούμαι. Το σχέδιο σου λέει δεν έχει ταίρι, καθώς η ρημάδα η τεχνολογία και οι υψηλές ταχύτητες ευθύνονται για την «ακαρπία» των σερνικών στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και ως εκ τούτου αποφασίζουμε οι δημογερόντοι να κάνουμε δεκτό το αίτημα για μη χρήση τους, διότι αλλιώς θα μας κυριεύσουν οι αλλόθρησκοι, που γι’αυτό μας φέραν τα 5G στην Καλαμάτα και από κοντά και τους πρόσφυγες!!

«Η χώρα μας βρίσκεται υπό καθεστώς υπογεννητικότητας εδώ και μερικά χρόνια, ενώ παράλληλα γίνεται και αθρόα προσέλευση μεταναστών. Μέσα σε αυτή τη δραματική συγκυρία η εφαρμογή υψηλών επιπέδων ακτινοβολίας, βάσει της διεθνούς βιβλιογραφίας θα μπορεί να “στειρώσει” τον Καλαματιανό πολίτη και να δώσει πλέον των λοιπών δυσμενών επιπτώσεων και τη χαριστική βολή στην πόλη σας και να συμβάλει γενικότερα στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας», αναφέρεται σε σχετική επιστολή επιστήμονος ανθρώπου και αυτολεξεί στα μεταφέρω μην και νομίσεις πως παρακρούστηκα μπρος στην τόση αριστεία.

Όχι το κουνάς το μαντήλι της παράνοιας και θα’ναι και Καλαματιανό γιατρέ μου, που κάπου εδώ χαοτικά θα μου επιτρέψεις να αλλάξω παράγραφο και θέμα.

Λίγο πριν την επιλογή τραγουδιού παλεύω με τα μέσα μου μπρος στην είδηση πως διεκόπη οριστικώς το αίσθημα μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης- που όσο να πεις έβαψαν ροζ τις μέρες μας από ορκωμοσίας ακόμη- και φυσικά συμπαρίσταμαι στον «έγκυρο» συνάδελφο που μας μίλαγε ενθουσιασμένος για σκαλιά εκκλησιών και κουφέτα (που γι’αυτά πολεμήσαμε γιατρέ μου επίσης).

Αλήθεια, με το ζόρι κρατήθηκα να μην ραφτώ στο άκουσμα του ευτυχούς γεγονότου, ο θεός με φύλαξε από τα έξοδα μέρες που είναι γιατρέ μου (θα το ξαναγράψω).

Περιχαρής για την αυτοσυγκράτηση που επέδειξα σας κουνώ μαντήλι μουσικό και στα πλατό της εκπομπής έρχεται η αγαπημένη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου. Από τον δίσκο «ΛΑΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ» ακούμε σε στίχους Μ. Ελευθερίου και μουσική Στ. Κουγιουμτζή «ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ».

Είναι και στυλιστικό το θέμα, αμ πως…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ