ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ

Το 2ο βραβείο στον 38ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό μυθιστορήματος της Πανελλήνιας Ενωσης Λογοτεχνών, κέρδισε ο Λαρισαίος μαθητής της Γ’ Λυκείου, για το έργο του “Το Σκοτάδι”. Το αξιοσημείωτο στη σημαντική διάκριση του Λαρισαίου μαθητή είναι ότι ο ίδιος παρακολουθεί τα μαθήματα της Θετικής Κατεύθυνσης, γεγονός που αποδεικνύει ότι έχει αποκτήσει σφαιρικές γνώσεις σημειώνοντας σπουδαίες επιδόσεις

και στα θεωρητικά μαθήματα.

Τα αποτελέσματα του  38ου Πανελλήνιου λογοτεχνικού διαγωνισμού της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ) ανακοινώθηκαν χθες και οι απονομές των βραβείων στους νικητές θα γίνουν την Κυριακή 15-12-2019 και ώρα 10.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50-αίθουσα Αντώνη Τρίτση.

Με αφορμή τη σημαντική διάκριση οι υπεύθυνοι του φροντιστηρίου Δημήτρη Αγραφιώτη στη Λάρισα (Ασκληπιού και Πατρόκλου γωνία) ανέφεραν:

“Συγχαρητήρια στο μαθητή μας Γούπο Γεώργιο (Γ’ Λυκείου Θετικής κατεύθυνσης) που κατέκτησε την 2η πανελλήνια θέση στο μυθιστόρημα στον 38ο Λογοτεχνικό διαγωνισμό της ΠΑΝΕΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ με το το έργο του “ΣΚΟΤΑΔΙ”.

Απέδειξε ότι η γνωση είναι ΟΛΙΣΤΙΚΗ και παρόλο που διακρίνεται στα θετικά μαθήματα έχει καλλιεργήσει σε υψηλό επίπεδο και μαθήματα ανθρωπιστικού πεδίου !!
Έτσι η Πανελλήνια διάκριση τού ανοίγει και άλλους δρόμους!!!
Μας κάνει χαρούμενους που είναι μαθητής μας και που αποτελεί παράδειγμα και για άλλους μαθητές να κατακτούν ολιστική γνώση!!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ