ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Αφαίρεσαν το ποσό των 50.000 € δαγκώνοντας τα θύματά τους

Συνελήφθη χθες στον Τύρναβο από αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου ένας 46χρονος ο οποίος όπως προέκυψε από έρευνες της αστυνομίας μαζί με τον 24χρονο γιο του τις μεσημβρινές ώρες της 08-12-2019, μετέβησαν στο Λαγκαδά του δήμου Βόλβης και σε οικία όπου διαμένουν 81χρονος με την 78χρονη σύζυγό του και με το πρόσχημα πώλησης λευκών ειδών και κλινοσκεπασμάτων, αφαίρεσαν

με τη χρήση σωματικής βίας χρηματικό ποσό και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Μάλιστα όπως προέκυψε από τις έρευνες δάγκωσαν τα θύματά τους για να τους αναγκάσουν να τους παραδώσουν τα χρήματα που ανήλθαν στο ποσό των 50.000 €.

Στο πλαίσιο της έρευνας αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου, ύστερα από συνεργασία με συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαγκαδά που ταυτοποίησαν τους δράστες,συνέλαβαν τον 46χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του.

Στην οικία του βρέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, ύψους 29.000 € περίπου το οποίο αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του, καθώς επίσης και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής κατά την τέλεση της ληστείας και ποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Ο συλληφθείς παραδόθηκε από τους αστυνομικούς του Τυρνάβου στους συναδέλφους τους στο Λαγκαδά ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία εισήλθε σε οικία 52χρονου στην επίσης περιοχή του Λαγκαδά και με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ