ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η Ένωση Γονέων και κηδεμόνων μαθητών Δήμου Λάρισας και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Γονείς: Αναλαμβάνοντας δράση στην πρόληψη της εξάρτησης από το Διαδίκτυο».

“Η πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών του Δήμου Λάρισας και του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, έχει στόχο την αποτελεσματικότερη κινητοποίηση και συμμετοχή των γονέων, όσων αφορά τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, βλέποντας ότι το θέμα της εξάρτησης από το διαδίκτυο συνεχώς παρουσιάζεται σε μικρότερες ηλικίες παιδιών.

Πραγματοποιείται λοιπόν με στόχο την έγκυρη, υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση ως πρώτο βήμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων, αλλά και εκπροσώπους γονέων από τα διάφορα σχολεία του Δήμου Λάρισας, σε ενημέρωση, συζήτηση και συντονισμό δράσης, που θα γίνει την: Παρασκευή στις 13/12/19 και ώρα 18:00 στο κτίριο του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας στην αίθουσα εκδηλώσεων (3 ος όροφος), που βρίσκεται στην οδό Τ. Τσιόγκα (πρώην Καλλιθέας) 7 & Τζαβέλα, Λάρισα”, τονίζεται σε ανακοίνωση της Ενωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ