4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα από την αναχώρηση μέχρι την επιστροφή 26 – 29 Δεκεμβρίου

1η μέρα 26/12/19 Αναχώρηση από την πόλη μας το πρωί στις 5¨00. Στάση στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε για Βελιγράδι. Άφιξη νωρίς το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. προαιρετικά μπορούμε να απολαύσουμε μια μαγευτική  κρουαζιέρα στον Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 27/12/19  Πρωινό. Με τοπικό ξεναγό θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη. Θα επισκεφτούμε το φρούριο Καλεμέγκταν, τον Πύργο NEBOSJA που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας  Ljubica,τη μεγαλύτερη ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το κοινοβούλιο. το Dedinje, με τις ωραιότερες επαύλεις και το παλάτι του βασιλιά Καρατζώρτζεβιτς. Κατά την επιστροφή περνάμε μέσα από το νέο Βελιγράδι και την περιοχή Zemum. Ελεύθερο απόγευμα για μια βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο Terazije-Knez Mihajlova. Δείπνο. Προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.

3ημέρα 28/12/19 Πρωινό και αναχώρηση για το πανέμορφο Νόβισαντ, την κομψή πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας και της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας. Θα επισκεφτούμε το κάστρο Πετροβαραντίν και θα έχουμε χρόνο για καφέ απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που προσφέρει πάνω από την πόλη. Περίπατο στο ιστορικό κέντρο, για να καταλήξουμε στο εμπορικό κέντρο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε Grand Cazino Beograd. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

4η μέρα 29/12/19 Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας στο πούλμαν, αναχωρούμε για να επισκεφτούμε την όμορφη πόλη του Νις. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ανάπαυση φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής:

             175 ευρώ το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο

             130 ευρώ Παιδί έως 11 ετών, σε τρίκλινο με 2 ενήλικες

             220 ευρώ το άτομο σε μονόκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Μεταφορά με ιδιόκτητο κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαν/σεις 3 σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης 4*
  • Πρωινό-Βραδινό
  • Περιηγήσεις –ξεναγήσεις με τοπικό ξεναγό
  • Δημοτικός φόρος Βελιγραδίου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Τις εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, τις προαιρετικές εκδηλώσεις και ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

 

             Δηλώσεις συμμετοχής έως 18/12 , με προκαταβολή 50 ευρώ. Εξόφληση έως 24/12/19.

             Απαραίτητη ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο. Παιδιά έως 12 ετών απαραίτητο διαβατήριο.

             Παιδιά κάτω των 18 ετών που ταξιδεύουν με τον έναν γονέα πρέπει να έχουν υπεύθυνη δήλωση από τον δεύτερο γονέα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com