ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ “ΑΕΛΑΡΑ” – “FREE ΑΕΛΑΡΑ”

Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια – ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ

Έμαθα ότι ο οπαδός μας, ο οποίος, αντί να στολίσει με χριστουγεννιάτικα στολίδια το σπίτι του, το στόλισε με την ονομασία της ομάδας μας και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό, δήλωσε σήμερα δημοσίως ότι δεν θέλει να τον βραβεύσουμε και μάλιστα ότι προσέθεσε πάνω από το ΑΕΛΑΡΑ τη λέξη FREE.

Τον Σ.Δ. που είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον γνωρίζω από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στη Λάρισα, όταν ήμουν άγνωστος μεταξύ αγνώστων και με πλησίαζαν όλοι, ώστε να γίνουν το στη Λάρισα «περιβάλλον» μου.

Θυμάμαι επίσης ότι, όταν ανοίξαμε τον σταθμό μας, είχαμε μια συζήτηση στον αέρα που με είχε τρελάνει στα κομπλιμέντα.

Γνωρίζω ότι «βγαίνει» κάθε μέρα σε έναν σταθμό, που είναι εγκατεστημένος στο πατάρι μιας καφετέριας, που ανήκει στον αρχηγό του παράνομου στοιχήματος στη Λάρισα και βρίζει χυδαία και με υποτιμητικές εκφράσεις όλο το περιβάλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ, της οποίας, παρά τις προσπάθειές του, δεν έγινε ποτέ «περιβάλλον».

Όταν είδα τον στολισμό στο σπίτι του ενημερώθηκα ότι είναι ο Σ.Δ. που μας βρίζει.

Παρόλα αυτά ήταν και είναι επιλογή μου, μόνο και μόνο γιατί κουράστηκε και χάλασε χρήματα για να στολίσει έτσι το σπίτι του, να τον βραβεύσουμε.

Την ίδια άποψη έχω και σήμερα, παρά τη δήλωση του, γιατί γνωρίζω πόσο πολύ τον πίεσαν και πόσο πολύ φοβήθηκε, για να κάνει αυτή τη δήλωση και να αλλάξει τον αρχικό όμορφο στολισμό, που αποδείκνυε την αγάπη του για την ομάδα.

Άλλωστε όλοι στη Λάρισα γνωρίζουν πόσο επικίνδυνοι είναι οι Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, που προσπάθησαν να «πουλήσουν» και προστασία σε γνωστά κέντρα διασκεδάσεως της Λάρισας, αλλά και το επικίνδυνο κύκλωμα του παράνομου στοιχήματος που πρωταγωνιστούν κι εκεί επικίνδυνοι Αλβανοί, μεταξύ των οποίων και αυτός που συνοδεύει παντού την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας.

Εμείς θα του ετοιμάσουμε την πλακέτα και θα κάνουμε και το πόστερ, με τον αρχικό πολύ ωραίο στολισμό.

Θα το βάλουμε στα αποδυτήρια και στα γραφεία και εφόσον ο ίδιος δεν θέλει να γίνει η βράβευση του στο γήπεδο και να τον χειροκροτήσουν οι χιλιάδες οικογένειες οπαδοί μας, θα του παραδώσω προσωπικά ο ίδιος εγώ την πλακέτα μαζί με κουραμπιέδες και μελομακάρονα το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του.

Αν δεν επιθυμεί αυτήν την τιμή της ΑΕΛ, της 4ης θέσης στην Super League, ας πετάξει την πλακέτα στα σκουπίδια και ας περιμένει να βραβευθεί από την FREE ΑΕΛΑΡΑ, που θα είναι υπερήφανη, αλλά θα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως θέλουν κάτι σκουπίδια «δημοσιογράφοι» στη Λάρισα μαζί με τους Αλβανούς κακοποιούς και κάποια τυροκομεία, αλλά αυτό θα γίνει πιθανώς μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια «όταν η ΑΕΛ δεν θα έχει Πρόεδρο», όπως είπε και ο πολύ μεγάλος προηγούμενος ιδιοκτήτης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ο κατακτητής του Κυπέλλου Ελλάδος στη Λιβαδειά στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου έπαιξε η FREE ΑΕΛ και την καμάρωναν οι FREE νοσταλγοί εκείνης της περιόδου στο μεγάλο ντέρμπι με τον ερασιτέχνη Πανελευσινιακό.

Υ.Γ. Όσο για τον γνωστό γιατρό, που λόγω της ανεργίας και της ζήλειας που τρέφει για τον γιατρό της ΑΕΛ κ. Μπασδέκη και του μίσους που τρέφει σε εμένα, επειδή τον επέλεξα αντί αυτού και που λόγω του άπλετου χρόνου που διαθέτει πιθανόν λόγω της ελλείψεως ασθενών καταναλώνει όλο το χρόνο του στο facebook, θα τον συμβούλευα αντί να ασχολείται στο facebook με μένα και τους συνεργάτες μου, ας το αξιοποιεί για να διαφημίσει τις συμμετοχές του σε ιατρικά συνέδρια, όπως κάνει ο κ. Μπασδέκης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com