ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ Η ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ

Με επιστολή της προς την κοινωνική βάση του Κινήματος Αλλαγής την οποία κοινοποίησε στην πρόεδρο και στον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, η υποψήφια βουλευτής στις εκλογές του Ιουλίου Μαρία Γαλλιού γνωστοποιεί ότι αποχωρεί από το κόμμα, αφού όπως αναφέρει δεν χωράει στη νέα περπατησιά και δεν της ταιριάζει η εσωστρέφεια.

Αναλυτικά στην επιστολή της αναφέρει:

“Μετά από έντονη περίσκεψη, στεναχώρια και πολιτικό προβληματισμό σας υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Κινήματος Αλλαγής και από οποιοδήποτε άλλη συμμετοχή μου στο Κίνημα. Επειδή δεν έχω μάθει να απαξιώνω τον αγώνα μου, πόσω μάλλον τον συλλογικό μας αγώνα στο κοινό εγχείρημα της ανασυγκρότησης του χώρου της Κεντροαριστεράς που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2017 και στο πλαίσιο της «μηδενικής ανοχής» που η ηγεσία ευαγγελίζεται κρίνω ότι δεν χωράω στη νέα περπατησιά, δεν μου ταιριάζει η εσωστρέφεια και δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε ανώφελες υπαρξιακού τύπου συζητήσεις που δεν αντανακλούν τις σύγχρονες κοινωνικές και πολιτικές ανησυχίες και αφορούν μετρημένους.

Ευχαριστώ από καρδιάς για τον συγχρονισμό των βημάτων μας έως σήμερα, αλλά όταν διαφωνείς, είτε αποχωρείς είτε σιωπάς και περιμένεις. Επιλέγω με σύνεση τον πρώτο δρόμο.

Συντροφικά,

Γαλλιού Ι. Μαρία”.

Ανοιξε η πόρτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη αποχώρηση γνωστού στελέχους του ΚΙΝΑΛ αφού είχε προηγηθεί η αποχώρηση του πρώην προέδρου του Ο.Ε.Ε. Αιμίλιου Νταγιάννη, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ