Ν. ΓΑΤΣΑΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΛΙΒΑΔΙ

Την ορεινή κοινότητα Λιβαδίου επισκέφτηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και οι Αντιδήμαρχοι  Πολεοδομίας-Προγραμματισμού κ. Δ. Καρανίκας, Οικονομικών κ. Δ. Κουρουμπίνας, Βορείου Τομέα κ. Ιω. Νάνος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕ κ. Ιπ. Τζιουμακλής,  στην οποία είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με το Συμβούλιο της Κοινότητας Λιβαδίου στο πρώην δημαρχείο

και να συζητήσουν μεταξύ άλλων τα θέματα της αγροτικής οδοποιίας τα οποία προέκυψαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Γάτσας δήλωσε : «Πρωταρχική μέριμνα του Δήμου Ελασσόνας είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των ανθρώπων που χρησιμοποιούν  το αγροτικό οδικό δίκτυο καθώς καθημερινά οι  κτηνοτρόφοι και οι αγρότες μετακινούνται προς τις κτηνοτροφικές μονάδες και τα χωράφια τους πολύ πιο δύσκολα.  Έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες και εργασίες στον τομέα που αφορούν την Πολιτική Προστασία, ώστε ο Δήμος μας να είναι έτοιμος ενόψει του χειμώνα και των έντονων καιρικών φαινομένων. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Ευ. Σιάτρα και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν  και μας ενημέρωσαν για όλα τα θέματα της κοινότητας.  Έχουμε αναφέρει ότι θα είμαστε δίπλα στους κατοίκους και τα συμβούλια προσπαθώντας για την επίλυση των προβλημάτων τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ