ΣΤΟ ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Αμεση ήταν η αντίδραση του αντιδημάρχου Χρ. Κατσαρού και της προέδρου της σχολικής επιτροπής β/βαθμιας εκπαίδευσης του δήμου Τυρνάβου Κ. Πατσή, στο δημοσίευμα του paidis.com για το πρόβλημα θέρμανσης στο ΓΕΛ Αμπελώνα.

Αντιδήμαρχος και πρόεδρος επισκέφθηκαν το σχολείο για να δουν από κοντά το πρόβλημα. Οπως ενημερώθηκαν από το διευθυντή του, στο σχολείο δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού μόλις διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι μαθητές για κρύες αίθουσες στον 1ο όροφο, ο ίδιος αύξησε τη θερμοκρασία.

Από την πλευρά τους οι κ.κ. Κατσαρός και Πατσή, μετά το πέρας της επίσκεψης σημείωσαν ότι υπάρχει μεγάλη ευαισθησία για το θέμα της θέρμανσης των σχολικών μονάδων και ο δήμος φροντίζει να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικά για το ΓΕΛ Αμπελώνα, υποστήριξαν ότι πρόσφατα τροφοδοτήθηκε με πετρέλαιο ενώ δεν αναφέρθηκε και κάποιο μηχανικό πρόβλημα. Μάλιστα διευκρίνισαν ότι σήμερα η θέρμανση στο χώρο του σχολείου ήταν η πρέπουσα.

Την ίδια ώρα με αφορμή το ρεπορτάζ κάποιοι επισήμαιναν ότι ο θόρυβος μάλλον οφείλεται στην ευαισθησία κάποιων μαθητών και γονέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ