ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΙ 132 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Πέρασαν κοντά 4 χρόνια για τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ που μάταια περίμεναν τον διορισμό τους στα νοσοκομεία της Λάρισας μετά το «μπλοκάρισμα» των εργολαβικών εταιρειών που αντέδρασαν με προσφυγές στα δικαστήρια στις προσλήψεις συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, καθώς σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (μετά από ερώτημα του ΣτΕ) υπέρ τους ανέτρεψε ευχάριστα

τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φ. Σερέτης και οι διοικήσεις των νοσοκομείων κατέθεσαν τα αιτήματα πρόσληψης, ενώ σε ένα ασφυκτικό χρονικά πλαίσιο 132 συνολικά άτομα καλούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου!

«Οι διοικήσεις έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν όλους τους επιτυχόντες, οι οποίοι με τη σειρά τους θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, ενώ σε αντίθετη περίπτωση τις θέσεις θα καλύψουν επιλαχόντες», ανέφερε στη σελίδα ο πρόεδρος του ΕΚΛ Γ. Σκόκας, δηλώνοντας πως δικαιώθηκε ο πολύχρονος αγώνας των εργαζομένων, που καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη σίτιση, φύλαξη και καθαριότητα των νοσοκομείων.

Σε μια ευχάριστη κατά τα άλλα εξέλιξη δεκάδες ενδιαφερόμενοι-επιτυχόντες της ΣΟΧ 1/2016 του ΑΣΕΠ καλούνται μέσα σε ελάχιστα 24ωρα όχι μόνο να ενημερωθούν σχετικά μα και να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβουν τις προθεσμίες.

Τους «τρέχουν» μέχρι τέλους ανεπίτρεπτα τους ανθρώπους…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ