ΜΕ ΤΟ MANDELAS TOURS ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Το πρόγραμμα της εκδρομής από 26 – 30 Δεκεμβρίου

1η μέρα: 26/12/19 βράδυ

Αναχώρηση το απόγευμα  στις 20:00 από την πόλη μας. Στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθ`οδόν. Στη συνέχεια διαμέσου της Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης ,φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Κήπων.

Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις (έλεγχος διαβατηρίων κ.λ.π) και αφού περάσουμε τον αντίστοιχο έλεγχο στην τουρκική πλευρά ,θα ξεκινήσουμε την διαδρομή περνώντας από Ραιδεστό με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

 2η μέρα: 27/12/19

Άφιξη στην Κων/πολη. θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από την Ζωοδόχο Πηγή, όπου είναι οι τάφοι όλων των Πατριαρχών . Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία της Πόλης .Τον Ιππόδρομο, το Μπλέ Τζαμί, την Αγία Σοφιά, το Υδραγωγείο.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος για ανάπαυση .Θα περιηγηθούμε στην περίφημη συνοικία του Πέραν, Χρόνος ελεύθερος. Διαν/ση.

 3η μέρα: 28/12/19

Μετά το πρωινό θα δούμε το ανάκτορο του Ντολμά Μπαξέ. Στη συνέχεια έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε βόλτα στον Βόσπορο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την κλειστή αγορά (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ), όπου θα έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε τον διάκοσμο, το περιβάλλον και την πληθώρα των προϊόντων(δερμάτινα, είδη λαϊκής τέχνης ,κοσμήματα κ.λ.π.).Συνεχίζουμε για την Αιγυπτιακή αγορά με τα πολλά μπαχαρικά

Το απόγευμα Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διαν/ση.

4η μέρα: 29/12/19Πρωινό και προαιρετικά επίσκεψη στα νησιά Ανταλάρ (Πριγκιποννήσια) που αποτελούνται από 9 νησιά και οι μετακινήσεις γίνονται με ποδήλατα και με άμαξες. Πρώτα θα επισκεφθούμε το νησί της Χάλκης με τήν Θεολογική Σχολή και στην συνέχεια το νησί της Πριγκίπου το μεγαλύτερο σε έκταση. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα με αμαξάκια στο όμορφο νησί με τα όμορφα αρχοντικά πνιγμένα στο πράσινο.Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε ταβέρνα στο ΚΟΥΜ ΚΑΠΙ με μουσική και χανουμάκι. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : 30/12/19

Πρωινό και αφού τακτοποιήσουμε τα πράγματά μας στο λεωφορείο, θα επισκεφτούμε τη Μονή Βλαχερνών όπου για πρώτη φορά ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος. Συνεχίζουμε την επίσκεψή μας στο Φανάρι, προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου στεγάζεται το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας ,γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό (πλατεία TAXIM)
  • Ολοήμερη ξενάγηση στα σημαντικότερα μνημεία της Πόλης.
  • Αρχηγός – ξεναγός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Είσοδοι σε μουσεία και ιστορικούς χώρους

           ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

  • 185 € το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο
  • 265 € το άτομο σε μονόκλινο
  • 160€ παιδί έως 11 ετών σε τρίκλινο με 2 ενήλικες
  • 80 € παιδί έως 5 ετών

 ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ:

  15€ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ (με ιδιωτικό ναυλωμένο καραβάκι συνοδεία ξεναγού)

 72 λιρες – ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ + 5 λίρες  τα  ακουστικά

 60 λίρες – ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ + 5 λίρες τα  ακουστικά

 20 λιρες – ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ + 5 λίρες τα  ακουστικά

 45 λιρες – ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 60 λίρες – ΤΟΠ ΚΑΠΙ

 ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΟ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ 

  • ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ
  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ