ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ – ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες συντήρησης και βελτίωσης τμημάτων του δρόμου Πυργετού – Παλαιόπυργου. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι επεμβάσεις που υλοποιήθηκαν αφορούσαν τα τμήματα από τον οικισμό του Πυργετού έως

το σιδηροδρομικό σταθμό Ραψάνης, την είσοδο και την περιφερειακή οδό του Παλαιόπυργου και το τμήμα μεταξύ άνω διάβασης Π.Α.Θ.Ε. και άνω διάβασης Σιδ. Γραμμής Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

«Με σχέδιο και προγραμματισμό συντηρούμε το οδικό δίκτυο στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας ενισχύοντας την ασφαλή μετακίνηση τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Κάθε έργο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση που συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας και το Δήμο Τεμπών υλοποιήσαμε ένα έργο ουσίας στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ