ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Κλείνουν την Πέμπτη Λύκειο και ΕΠΑΛ Αγιάς λόγω πλημμύρας

Εικόνες καταστροφής καταγράφονται στα παράλια του νομού, καθώς η συνεχής βροχόπτωση έφερε σημαντικά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αγιάς, όπου πλημμύρισαν ρέματα και σπίτια και έκλεισαν δρόμοι λόγω του μεγάλου όγκου των νερών αλλά και των φερτών υλικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μεγάλα προβλήματα καταγράφονται στον Αγιόκαμπο, τη Σωτηρίτσα, τη Βελίκα, την Παλιουριά και το Κόκκινο Νερό, με πολλά ρέματα να έχουν υπερχειλίσει αδυνατώντας να διαχειριστούν τόσο νερό, ενώ τουλάχιστον 100 σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Προβλήματα καταγράφονται και στην Αγιά, όπου πλημμύρισε το κτίριο του Γενικού Λυκείου, ενώ όπως ανακοινώθηκε από την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγιάς το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ για αύριο Πέμπτη θα παραμείνουν κλειστά.

Εξάλλου από το τμήμα Μουσικής Σχολής του Δήμου Αγιάς ανακοινώνεται πως τα μαθήματα για σήμερα Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις και για τα σχολεία των παραλίων, με τον δήμο πάντως να ετοιμάζεται να κηρυχθεί για πολλοστή φορά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ