Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ανακοίνωση που υπογράφει η Συντονιστική Επιτροπή Λάρισας της παράταξης

Επειδή δεν είμαστε όλοι ίδιοι,
Επειδή δεν ανακαλύψαμε σήμερα τα προβλήματα της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών,
Επειδή δε χρωστάμε σε κανέναν τίποτα, αλλά μόνο στους συναδέλφους οι οποίοι μας στηρίζουν τόσα χρόνια,

Επειδή μας ενδιαφέρει πάντα η ουσία και όχι οι εντυπώσεις ,

Επειδή δεν κοιτάμε να βολευτούμε,

παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από τη διακήρυξή μας το Νοέμβριο του 2018 για τις εκλογές των αιρετών μας εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

 «Είναι αδιανόητο, ενώ υπάρχουν οργανικά κενά για μεταθέσεις,  ο “κόφτης” του Υπουργείου να λειτουργεί και να αφήνει συναδέλφους μακριά από την περιοχή προτίμησής τους. Δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση του Υπουργού, για να προσλαμβάνει και να απολύει κατά το δοκούν.»

Δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε καμιά απολύτως κωλυσιεργία από τον αιρετό μας στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. στην ενημέρωση του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας, αφού μόλις πήρε στα χέρια του το έγγραφο του Π.Δ.Ε.,άμεσα μετέβηστον αρμόδιο υπάλληλο,όπως είχε καθήκον, ενώ  χρειάστηκε να πραγματοποιήσει  τρεις (3) επισκέψεις για την ενημέρωση του . Εξάλλου, είχε δεσμευτεί στη Γ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας , αντίθετα με τον αιρετό των Παρεμβάσεων ο οποίος έκανε ότι δεν άκουσε.

Αλλά για τηγυναίκα του Kαίσαρα θα μιλήσουμε άλλη φορά.

Όσον αφορά το Α.Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και τον αιρετό μας, τους ενημερώνουμε ότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα στη τροποποίηση του πίνακα Γ’, καθώς ήταν και είναι αρμοδιότητα του Περιφερειακού Διευθυντή και μόνον.

Τέλος, τα προαναφερθέντα αποδεικνύουν περίτρανα ότι μοναδικός γνώμονας των πράξεων μας είναι το συμφέρον όλων των εκπαιδευτικών,ότι δουλεύουμε μόνο στο φως , αντιπαθούμε το παρασκήνιο και ότι δεν είμαστε στρατευμένοι.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com