Η ΑΕΛ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ FC ARENA

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της SL η ΑΕΛ, αφού στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής έχασε στο FC ARENA από τον πολύ πιο ουσιαστικό Ατρόμητο με 1-2.

Σε μία ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα και με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια να γίνεται αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για την ΑΕΛ, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό ο Ούμπιδες βρήκε χώρο και έπιασε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 0 – 1.

Οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου βγήκαν μπροστά με στόχο την ισοφάριση, με τους Ουάρντα, Μπράλιτς, Νούνιτς και Μόρα να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον Μέγιερι και στο 20’ ο Ατρόμητος «πάγωσε» για δεύτερη φορά το ARENA χτυπώντας στην κόντρα, με τον Ουγκράι να εκμεταλλεύεται άσχημη απόκρουση των αμυντικών και να σημειώνει το 0-2 πλασάροντας όμορφα τον Κρίστινσον.

Οι «βυσσινί» επιχείρησαν να ξαναμπούν στο ματς και στο 39′ ο Ασούμπρε πλάσαρε τον Μέγιερι, αλλά ο Ούγγρος τερματοφύλακας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής και ο Φατιόν δεν λάθεψε από τα 11 βήματα μειώνοντας σε 1-2.

Η πολιορκία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ντάουντα, Σετσέροβιτς και Κάτσε να μην μετουσιώνουν σε γκολ τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, ενώ στο 75’ λίγο έλειψε να γίνει το 1-3, με τον Γιακουμάκη να στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ σε σουτ που επιχείρησε.

Ψύχραιμος ο Ατρόμητος έκλεισε τους χώρους και διαχειρίστηκε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα πανηγυρίζοντας τη νίκη, με τους «βυσσινί» να υποχωρούν έτσι στην 6η θέση της βαθμολογίας παραμένοντας στους 19 βαθμούς.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς, Καρανίκας, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σετσέροβιτς), Ασούμπρε, Ουάρντα, Νούνιτς (70′ Μπούστος).

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ουγκράι (53′ Φάρλει), Μάντσον, Ανδρούτσος (76′ Μπαένα), Ούμπιδες, Μανούσος, Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ