ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η απάντηση της εκπαιδευτικού Ιωάννας Πετράκη, με έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που τη δικαιώνει στις ανακοινώσεις των ΣΥΝΕΚ

Στην αντεπίθεση περνά η εκπαιδευτικός ΠΕ80 Ιωάννα Πετράκη η οποία έχοντας στα χέρια της έγγραφο του υπουργείου Παιδείας που τη δικαιώνει δηλώνει απερίφραστα ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον των ΣΥΝΕΚ Λάρισας υποστηρίζοντας ότι εξαπέλυσαν λάσπη εναντίον της για να πλήξουν και τον σύζυγό της που είναι αιρετό μέλος των Παρεμβάσεων στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας.

Στην νέα της απάντηση στους συντάκτες των ανακοινώσεων των ΣΥΝΕΚ η κ. Πετράκη αναφέρει:

“Στην ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ με τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ (!) ΠΡΑΓΜΑΤΑ  με την όποια με φωτογράφιζαν -έχοντας  πλήρη γνώση τι έκαναν –  προσπάθησα να απαντήσω στις 9/12/2019, όσο πιο ψύχραιμα στη λάσπη και τις συκοφαντίες τους τελειώνοντας  με την προτροπή να  ανασκευάσουν τις ανακρίβειες και τα υπονοούμενα  για το πρόσωπο μου γιατί θα αναγκαστώ να ζητήσω την προστασία του νόμου άμεσα. Είχαν την ευκαιρία τους.  Αντ’ αυτού οι συντάκτες της πρώτης ανακοίνωσης  το προχώρησαν, επιμένοντας  με νέα ανακοίνωση στις 11/12/2019 και με τίτλο «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…» συνέχισαν την λάσπη. Συνάδελφοι /ισσες υπηρέτησα στην ειδική αγωγή και σε σχολεία της γενικής εκπαίδευσης  από το 1996 σε Λέσβο, Ρόδο, Εύβοια, Σάμο, Άνδρο, Λακωνία, Αττική, Καρδίτσα -όπως και εκατοντάδες  άλλοι συνάδελφοί/ισσες-  μακριά από  την οικογένεια μου,  μητέρα με  μόλις μερικών μηνών παιδιά να μεγαλώνουν μακριά μου.  Βρέθηκα 23 χρόνια μετά κοντά στην οικογένεια μου στην Λάρισα, για να πέσω βορά των κάθε λογής πλιατσικολόγων  που έχουν βγει σε άγρα ψήφων  στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν τον σύζυγο  μου, μέλος των παρεμβάσεων και αιρετό στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας. Κάποιοι «συνάδελφοι/σσες», θεώρησαν εύκολο στόχο μια  γυναίκα εκπαιδευτικό  για να υπηρετήσουν τους ψηφοθηρικούς τους σκοπούς. Γυρνάνε στα σχολεία ακόμη και τώρα (όπως με πληροφορούν συνάδελφοί μου, χωρίς εισαγωγικά), μέλη των ΣΥΝΕΚ που συγκροτούν το ψηφοδέλτιο τους για τις τοπικές εκλογές, και ενώ ξέρουν την αλήθεια συνεχίζουν τη λάσπη.

Η απάντηση  του υπουργείου παιδείας στο οποίο και απευθύνθηκα με την Αρ.Πρωτ.: 196995 /Ε2  στις 12-12-2019  αναφέρει: «Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού, σας γνωρίζουμε ότι το ΚΥΣΔΕ με την αρ. 7/22-3-2019 Πράξη του έκανε ομόφωνα δεκτή την ένστασή σας και γνωμοδότησε υπέρ της καταχώρησης ενός οργανικού κενού κλάδου ΠΕ80 στην περιοχή μετάθεσης Λάρισας σε ΣΜΕΑΕ-ΕΕΕΕΚ. Μετατεθήκατε εσείς διότι είχατε τα περισσότερα μόρια μετάθεσης για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Το οργανικό κενό στην ειδικότητα ΠΕ88.04 στην ίδια περιοχή μετάθεσης σε ΣΜΕΑΕ-ΕΕΕΕΚ δεν καλύφθηκε, διότι δεν είχαν υποβληθεί αιτήσεις μετάθεσης της συγκεκριμένης ειδικότητας για την περιοχή μετάθεσης Λάρισας»  και είναι ξεκάθαρη.

Απάντηση που  θα έπαιρναν και οι συγκεκριμένοι λασπολόγοι  αν ρωτούσαν  τους αιρετούς εκπροσώπους τους που διαθέτουν στο ΚΥΣΔΕ. Αλλά όπως φαίνεται άλλος ήταν ο στόχος τους. Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ