Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ

Ανάρτηση του μέλους του δ.σ. της ΕΛΜΕ με αφορμή το θέμα των κενών και της επίθεσης σε εκπαιδευτικό

Συνάδελφοι πόσο δούλεμα άραγε σηκώνει ο κλάδος κατά την λογική των ΣΥΝΕΚ? Με ανακοίνωση τους πριν λίγες μέρες επιτέθηκαν στη συναδέλφισσα Ι. Πετράκη (τυχαίο καθόλου, αφού είναι η γυναίκα του αιρετού των Παρεμβάσεων στην Ελμε Λάρισας) και με ψεύδη προσπάθησαν να πουν ότι πήρε μετάθεση με όχι καθαρό τρόπο!

Μέσα σε 2 ημέρες η συναδέλφισσα τους αποστόμωσε με την απάντηση που το ίδιο το υπουργείο έδωσε και που ομόφωνα το ΚΥΣΔΕ είχε δεχτεί την ένσταση της τον Μάρτη του 2019!!! Μετά από το φιάσκο αυτό και την προσφυγή στην δικαιοσύνη της συναδέλφου τα ΣΥΝΕΚ Λάρισας με νέα ανακοίνωση “το γυρίζουν στο τσάμικο ” και αρχίζουν να κατηγορούν τους αιρετούς των παρεμβάσεων γιατί λέει δεν έτρεξαν να τους ενημερώσουν (προφανώς προσωπικά θα εννοούν μιας και ενημερωτικό είχαν βγάλει οι συνάδελφοι στις 17-3-19 και το απέστειλαν σε όλα τα σχολεία!) και βέβαια κρύβουν δυο πολύ απλά στοιχεία (όχι τυχαία) που τους εκθέτουν ξανά και δείχνουν τον πανικό τους!

Στοιχείο πρώτο λοιπόν : Η παράταξη τους εκπροσωπείται στο ΚΥΣΔΕ από τον αιρετό Ν. Κορδή που ήταν παρών στην εν λόγω συνεδρίαση του οργάνου που δικαίωσε ομόφωνα την συναδέλφισσα Πετράκη και βέβαια γνώριζε ο ίδιος τα κενά που είχαν δοθεί στο ΚΥΣΔΕ από την ΠΔΕ το Μάρτιο. Μπορούσαν λοιπόν ( και το έκαναν αλλά απλά το κρύβουν) να ενημερωθούν και από τότε να καταγγείλουν τα μειωμένα κενά. Είδατε καμία ανακοίνωση; Οχι βεβαία, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχαμε, θα έκαναν τέτοιο πράγμα τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας;

Στοιχείο δεύτερο και ακόμα πιο εξευτελιστικό για τα μέλη των ΣΥΝΕΚ Λάρισας : Στο ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας ο ένας αιρετός είναι μέλος των ΣΥΝΕΚ και ο άλλος της ΔΑΚΕ. Άνετα θα ενημερωνόταν αν ήθελαν από τους δυο πιο πάνω, δεν το έκαναν όμως γιατί είχαν άλλο σχέδιο στο μυαλό τους. Την συκοφάντηση της συναδέλφισσας Πετράκη με στόχο βέβαια τον άντρα της, τον συνάδελφο Κοντελε! Όποιος δεν έχει τα κότσια να τα βάλει με τα μέλη των Παρεμβάσεων, επιτίθεται στις οικογένειες μας.

Μπράβο σας λοιπόν κύριοι των ΣΥΝΕΚ αλλά και συγχαρητήρια και στον “συνεργάτη σας” τον αιρετό της ΔΑΚΕ και βέβαια συγχαρητήρια και στον οργανωτή όλης αυτής της γελοιότητας το στέλεχος της Διοίκησης που τρεις φορές έφτασε μέχρι τα γραφεία της ΠΔΕ για να τα ετοιμάσει.

ΆΝΘΡΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Συνεχίστε την προσπάθεια, αλλά την επόμενη υπογράψτε ξανά επιστολές ως”μάχιμοι εκπαιδευτικοί ” (όπως πριν δύο χρόνια) ώστε όταν αποκαλύπτεται η σκευωρία σας να μην εκτίθεστε έτσι!!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ