BAZAAR ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Bazaar & Street Party διοργανώνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου από 13:00 έως 19:00 στις εγκαταστάσεις του το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, γιορτάζοντας τα πρώτα Χριστούγεννα στη Λάρισα.

Στο bazaar θα διατίθενται μεταξύ άλλων γλυκίσματα και άλλα πρωτότυπα δωράκια και όλες οι εισπράξεις θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό του Ν. Λάρισας, εκπρόσωποι του οποίου θα είναι παρόντες και θα ενημερώνουν το κοινό.

Το street party αναμένεται να έχει πολύ κέφι και περιλαμβάνει ταξίδι γεύσεων με λιχουδιές που θα ετοιμάζουν οι μελλοντικοί μάγειρες και ζαχαροπλάστες μαζί με τους καθηγητές τους. Σε όλη τη διάρκεια θα προσφέρεται και το Χριστουγεννιάτικο κρασί Gluehwein. Ανάμεσα στα ποικίλα δρώμενα οι σπουδάστριες αισθητικής υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτριών τους, θα πραγματοποιούν επίδειξη μακιγιάζ σε μοντέλα καθώς και facepainting σε παιδάκια.

Την Μουσική Κάλυψη του Party, που θα ανεβάσει το ρυθμό και τη διάθεση στα ύψη, έχει αναλάβει ο γνωστός Dj Βασίλειος Πιλάτος και προσκαλούνται όλοι να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν για καλό σκοπό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ