ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005

Αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον Πύρρο ομάδα της Α1 ΕΠΣΛ – Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων 

Συνεχίζεται ο αγωνιστικός «κατήφορος» για την ομάδα του Τυρνάβου, που μετά τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και τα ατυχή αποτελέσματα του πρωταθλήματος καλείται να διαχειριστεί και τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο της ΕΠΣΛ και μάλιστα από ομάδα μικρότερης κατηγορίας!

Πιο αναλυτικά το αγωνιστικό “μπαμ” έκανε την Τρίτη ο Πύρρος, που αν και αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣΛ έθεσε εκτός θεσμού τους Τυρναβίτες επικρατώντας στη μεταξύ τους αναμέτρηση με 2-0, ενώ την πρόκριση πανηγύρισαν ο Δαμασιακός, ο ΠΟΕ, το Μαυροβούνι και η Λάρισα 2012, που επικράτησε δύσκολα στα πέναλτι της αξιόμαχης Α.Π. Ελασσόνας, που αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΛ.

Εξάλλου την πρόκρισή τους στη διοργάνωση πανηγύρισαν την Τετάρτη οι Σμόλικας Φαλάνης, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Μελισσοχώρι και ο Αετός Μακρυχωρίου, καθώς επικράτησαν των αντιπάλων τους, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα σε Δήμητρα Γιάννουλης και Φαλανιακό δεν διεξήχθη λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Γιάννουλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ραχούλα – Σμόλικας Φαλάνης 0-5

Προμηθέας – Τσαριτσάνη 1-4

Γόννοι – Μελισσοχώρι 0-3

Μακρυχώρι – Δωτιέας Αγιάς 3-1 παρ. (1-1 κ.α.)

Δήμητρα Γιάννουλης – Φαλανιακός Αναβλήθηκε

Πύρρος-Τύρναβος 2-0

Α.Π. Ελασσόνας-Λάρισα 2012 5-7 στα πέναλτι (1-1 κ.α., 2-2 παράταση)

Δαμασιακός- Βλαχογιάννι  2-0

Βούναινα- Π.Ο.Ε 0-3

Μαυροβούνι- Αβέρωφ 1-0

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου το Αργυροπούλι θα υποδεχθεί για την ίδια διοργάνωση τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ εκτός από την αναμέτρηση Γιάννουλης – Φαλανιακού εκκρεμεί και το παιχνίδι Αναγέννηση Ευαγγελισμού – Δένδρα.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ