“ΜΠΛΟΚ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά o ΓΣ Ερμής Αγιάς  σε συνεργασία με τον Δ.  Αγιάς και την ΕΣΠΕΚΕΛ διοργανώνει την Κυριακή 22-12-2019 από τις 10꞉00 το τουρνουά βόλεϊ  φιλανθρωπικού χαρακτήρα  “Μπλοκ στην αδιαφορία Πάσα στο χαμόγελο”.  Όπως κάθε χρόνο δεκάδες παιδιά ακαδημιών βόλεϊ από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, και όχι μόνο, θα δώσουν το παρών, στο ανακαινισμένο φέτος

από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  Δημ. Γυμν. Αγιάς,  θα παίξουν,  θα προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για την οργάνωση  «Το χαμόγελο του παιδιού» , θα διασκεδάσουν και θα κερδίσουν και δώρα.

Στην εκδήλωση θα βραβευτεί ο Αγιώτης  πρώην πρωταθλητής στα 400΄ μέτρα και νυν περιφ. Συμβ. Στέλιος Δημότσιος. Την εκδήλωση στηρίζουν ο Εμπορικός σύλλογος Αγιάς και ο σύλλογος καταστημάτων παραλίας Ν. Λάρισας και η εθελοντική ομάδα ΕΟΔΥΑ για την υγειονομική κάλυψη.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλα τα παιδιά που θα ήθελαν να συμμετάσχουν με μόνη προϋπόθεση την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης . Για να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο και αυτές τις γιορτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ