“ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

“Μύρισε θάλασσα” είναι το όνομα του νέου ιχθυοπωλείου που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες τη λειτουργία του στο κέντρο του Αμπελώνα και κυριολεκτικά η περιοχή μυρίζει θάλασσα τις ημέρες που λειτουργεί προσφέροντας φρέσκα – ζωντανά μικρά και μεγάλα ψάρια που ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια.

Λίγους μήνες λειτουργεί το κατάστημα όμως το μεράκι, η υπευθυνότητα και η ειλικρίνεια του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γκούλιου έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της περιοχής.

Στο ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” που είναι ανοικτά Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια μικρά (γαύρο, σαρδέλα, αθερίνα), μεγαλύτερα (τσιπούρες και λαβράκια πελάγους και ιχθυοτροφείου, μπακαλιαράκια, κουτσουμούρες, μπαρμπούνια, γαρίδες, καλαμάρια και φυσικά ότι βρίσκει φρέσκο και σε συμφέρουσες τιμές ο γνώστης του αντικειμένου και ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Και μην ξεχνάτε το κατάστημα καθαρίζει επιμελώς τα ψάρια για όλους εσάς που δεν έχετε χρόνο ή τις κατάλληλες γνώσεις για το καθάρισμα.

Ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” στο κέντρο του Αμπελώνα, οδός Θερμοπυλών 31. Για πληροφορίες – παραγγελίες στο κατάστημα και στα τηλέφωνα 24920 33224, 6948 360816, 6970 924272.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ