ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2020 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

«Ο προϋπολογισμός δεν θα ψηφισθεί με σιγή νεκροταφείου, καθώς εργάτες, νέοι, αγρότες και αυτοαπασχολούμενοι που καλούνται να πληρώσουν τον βαρύ λογαριασμό της αντιλαϊκής πολιτικής θα τους χαλάσουν τη… σούπα με τους αγώνες τους», τόνισε στην κεντρική του ομιλία ο αντιπρόεδρος του ΕΚΛ Γ. Μπλέκος, στρέφοντας τα πυρά του και κατά της ΓΣΕΕ.

«Κοινός παρονομαστής και πυλώνας στήριξης της κυβέρνησης είναι η ξεπουλημένη ΓΣΣΕ», ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ με τον προϋπολογισμό-καρμανιόλα έρχεται να ολοκληρώσει τη σφαγή, το ξεζούμισμα και την ανελέητη φορολόγηση του λαού».

«Έχουμε αποφασίσει για 24ωρη απεργία όποτε η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα που θα ολοκληρώσει ένα έγκλημα διαρκείας σε βάρος των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, ενταφιάζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης μετατρέποντάς την σε ατομική υπόθεση», κατέληξε ο κ. Μπλέκος, καλώντας σωματεία και φορείς σε αγωνιστική ετοιμότητα και νέες κινητοποιήσεις, ενώ το συλλαλητήριο ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ