ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

«Νοιάζομαι και προσφέρω» τιτλοφορείται η πρωτοβουλία του δήμου Φαρσάλων για την ενδυνάμωση του κοινωνικού πλαισίου δράσης του, με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο και τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών που έχουν ανάγκη στήριξης.

Στο πλαίσιο αυτό, το ερχόμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης, θα διεξαχθεί συναυλία με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Ζιώγαλα, όπου οι πολίτες, αντί εισιτηρίου, θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Φαρσάλων.

Για την πρωτοβουλία αυτή, το μεσημέρι της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου η αντιδήμαρχος, αρμόδια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο κ. Σοφία Χατζηπλή, πλαισιωμένη από τον αντιδήμαρχο κ. Σταύρο Κουκουλιό και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων κ. Χρήστο Μπασαγιάννη.

Η κ. Χατζηπλή στην τοποθέτησή της ανέφερε μεταξύ άλλων 21 πως «είναι γνωστό σε όλους μας ότι τα τελευταία χρόνια η χώρα μας μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Μία κρίση που έχει φέρει σε δυσμενή θέση μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, για τη στήριξη των οποίων, το μεγαλύτερο βάρος σήκωσαν οι δήμοι, απλώνοντας ένα ευρύ κοινωνικό δίχτυ προστασίας.

Ενόψει των άγιων ημερών που έρχονται, ο δήμος Φαρσάλων εντείνει τις κοινωνικές του δράσεις με πρόσθετες παροχές. Στο πλαίσιο αυτό, το ερχόμενο Σάββατο, στις 8 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων, διοργανώνεται συναυλία με τον αγαπημένο ερμηνευτή Νίκο Ζιώγαλα. Αντί εισιτηρίου, ζητάμε από τους πολίτες να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των οικογενειών που αυτές τις ημέρες πρέπει να πάρουν μία ιδιαίτερη χαρά. Η χαρά αυτή θα έρθει και με ένα πιο πλούσιο τραπέζι, αλλά προπαντός με το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αγάπη των συμπολιτών.

Με δεδομένη τη μεγάλη ανταπόκριση από φορείς και ιδιώτες σ’ αυτή την προσπάθεια τους οποίους και ευχαριστώ, έχω βαθιά την πεποίθηση πως αυτή και η πρωτοβουλία θα στεφθεί με επιτυχία» κατέληξε η αντιδήμαρχος Φαρσάλων.

Σημειώνεται τέλος, πως παράλληλα με την επικείμενη συναυλία, χθες Τετάρτη διεξήχθη φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των νέων της ομάδας της Αναγέννησης Φαρσάλων και των παλαιμάχων του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο αγώνας έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Φαρσάλων. Αντί εισιτηρίου οι φίλαθλοι πρόσφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ