ΧΑΘΗΚΕ ΝΗΠΙΟ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πυρ και μανία εξαιτίας της όλης κατάστασης που βίωσαν, είναι οι γονείς μικρού παιδιού το οποίο παρακολουθεί μαθήματα σε νηπιαγωγείο στο κέντρο της Λάρισας, αφού το παιδί έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Ολα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου, όταν κατά τη διάρκεια της μετακίνησης μαθητών από τoν 1ο στο 2ο όροφο του σχολείου, ένας από τους μαθητές διαφεύγοντας της προσοχής των νηπιαγωγών και εξαιτίας του  γεγονότος ότι δεν υπήρχε καμία πόρτα κλειστή και κλειδωμένη, έφυγε και βγήκε στο δρόμο.

Το παιδί απομακρύνθηκε περίπου 700 μέτρα από το σχολείο και το βρήκε να περιπλανιέται ένας βιβλιοπώλης σε παρακείμενο του σχολείου δρόμο.

Την ίδια ώρα οι νηπιαγωγοί του σχολείου άρχισαν να ψάχνουν εναγωνίως το παιδί και σύμφωνα με καταγγελίες ειδοποίησαν τους γονείς ύστερα από περίπου 45 λεπτά, ενώ ειδοποίησαν την αστυνομία αφού είχε προηγουμένως φτάσει πανικοβλημένος στο σχολείο ο πατέρας του παιδιού.

Ευτυχώς το παιδί βρέθηκε από τον βιβλιοπώλη ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε το σχολείο μόλις της γνωστοποιήθηκε η εξαφάνιση του παιδιού.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο paidis.com το σχολείο στο οποίο συνυπάρχουν νηπιαγωγείο, βρεφικός και παιδικός σταθμός έχει 4 πόρτες οι οποίες την ημέρα της εξαφάνισης του παιδιού ήταν ανοικτές, ενώ όπως σημείωναν και πέρυσι υπήρξε περίπτωση παιδιού που ξέφυγε της προσοχής των εκπαιδευτικών και βρέθηκε στο δρόμο όπου και το βρήκε η μητέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του παιδιού θα καταγγείλουν το συμβάν σε όλους τους αρμόδιους στο χώρο της εκπαίδευσης, ετοιμάζουν καταγγελία στο υπουργείο Παιδείας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν μήνυση σε βάρος όλων των υπεύθυνων του σχολείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ