ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΕΛ

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΛ που στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της SL 1 επικράτησε του Πανιωνίου με 2-0 παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι στο FC ARENA και μόλις στο 12ο λεπτό ο Κάτσε εκτέλεσε στημένο με τον Μόρα να διεκδικεί τη μπάλα εντός περιοχής και να «φωνάζει» για χέρι του Παπαγεωργίου.

Χρειάστηκε να φτάσουμε σχεδόν στο 16ο λεπτό, με τον διαιτητή να γυρίζει πίσω τη φάση υποδεικνύοντας την παράβαση, με τον Φατιόν να μην αστοχεί από τα 11 βήματα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το προβάδισμα έδωσε ενέργεια στους «βυσσινί», με το έργο τους να διευκολύνει και η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Οικονομίδη για σκληρό μαρκάρισμα στο 28’ και 10’ λεπτά αργότερα ο Καρανίκας μετά από όμορφη ενέργεια από δεξιά βρήκε με ιδανική μπαλιά τον Ουάρντα και ο Αιγύπτιος με κεφαλιά-ψαράκι «κάρφωσε» τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ σημειώνοντας το 2-0.

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε, με τους Ουάρντα και Μιλοσάβλιεβιτς να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ ο αδύναμος να αντιδράσει Πανιώνιος απείλησε στο 62’ με τον Λυμπεράκη, με τη μπάλα να περνά άουτ, για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, όταν το τέρμα του Ντάουντα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τους παίκτες της ΑΕΛ να αποχαιρετούν τη χρονιά με νίκη, φτάνοντας τους 22 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος παραμένει στη διακεκαυμένη ζώνη.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Φατιόν (70′ Σετσέροβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Μπάλλας), Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Μασούρας, Κόρμπος, Τσιλούλης (55′ Σαραμαντάς), Λυμπεράκης (66′ Εμμανουηλίδης), Γρίβας (55′ Παπανικολάου), Αραμπουλί.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: OnSports.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ