ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΑΔΑΜΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Με μία ιδιαίτερα σκληρή δήλωση απάντησε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα περί αποτυχημένων που ανέφερε, ο πολιτευτής Λάρισας του κόμματος και στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Αδαμούλης, που συνεχίζει το τελευταίο διάστημα να “στολίζει” πολιτικά, τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και να παίρνει αποστάσεις από κυβερνητικές επιλογές.

Στην ανάρτησή του – απάντηση στον πρωθυπουργό αναφέρει:

“Όχι κ. πρωθυπουργέ, δεν είναι “αποτυχημένοι”, όσοι δεν εξελέγησαν βουλευτές στις τελευταίες εκλογές.

Ειλικρινά, πως μετατράπηκαν ξαφνικά από ικανά στελέχη , ικανά να δώσουν την μάχη της αυτοδυναμίας, ικανά να σάς κάνουν αυτοδύναμο πρωθυπουργό, σε αποτυχημένα στελέχη την επόμενη των εκλογών κ βάρος στην διακυβέρνηση ;

Εκατοντάδες στελέχη σε όλη την Ελλάδα ξοδέψαμε, ιδρώσαμε μαζεύοντας μια-μια τις ψήφους πηγαίνοντας και στο “τελευταίο” χωριό, μπαίνοντας μέσα στα σπίτια ,κουραστήκαμε, παρατήσαμε τα πάντα για μήνες ,για να κάνουμε εσάς αυτοδύναμο πρωθυπουργό.

Εσείς μας συστήσατε στην κοινωνία σαν τις καλύτερες επιλογές, εσείς μιλήσατε για τα καλύτερα ψηφοδέλτια ανά νομό.

Και όλοι εμείς οδηγήσαμε σε μια μεγάλη νίκη την ΝΔ !

Αντί ευχαριστώ, σε όλους εμάς που δώσαμε την μάχη στην πρώτη γραμμή, μας στιγματίσατε σαν “αποτυχημένους”.

Ως καθηγητής φροντιστής τριάντα πέντε χρόνια αξιώθηκα να βγάλω χιλιάδες επιστήμονες που διαπρέπουν στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό σε κορυφαία πανεπιστήμια!

Όμως η αλήθεια όσο επώδυνη κ αν είναι πρέπει να λέγεται και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους “αποτυχημένους” βρέθηκαν την επόμενη των εκλογών σε κυβερνητικές θέσεις, σε θέσεις ευθύνης.

Γιατί εκτός από τον ιδιότυπο ρατσισμό του “αποτυχημένου” εφαρμόζεται διαφορετικά μέτρα και σταθμά;

Επιλέχθηκαν κάποιοι που δεν ξόδεψαν, δεν κοπίασαν, δεν αγωνίστηκαν ίσως και δεν σας ψήφισαν !

Γιατί;
Είναι πιο ικανοί, είναι πιο έντιμοι από τους δικούς μας ;
Αν ναι τότε γιατί τους βάλατε στο ψηφοδέλτιο ;

Είναι πιο ικανοί από εμάς;
Τότε γιατί εσείς βάλατε τους ανίκανους μπροστά;

Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι, οι πολιτευτές της ΝΔ είναι παρείσακτοι.

Δεν μπορώ να αποδεχτώ, ότι στην Ελλάδα της αναγέννησης έχουν προτεραιότητα οι επαγγελματίες γυρολόγοι, που αλλάζουν τα “πιστεύω” τους ,αν έχουν “πιστεύω” σαν τα πουκάμισα.

Δεν μπορώ να φανταστώ, ότι η ΝΔ είναι ένα καράβι εξουσίας που μαζεύει τον κάθε ναυαγό ,αγνοώντας αυτούς που την κράτησαν όρθια στα δύσκολα.

Είμαι απέναντι στην λογική και στην φιλοσοφία του μονοκομματικού κράτους, όμως η πολιτική οφείλει να έχει ηθική, χρέος , προπαντός να αναγνωρίζεις και όχι να στιγματίζει !!!”

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ