“ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ” ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μπάσκετ της μεγαλύτερης εθνικής κατηγορίας της χώρας, είχαν οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες των Τμημάτων Υποδομής του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, το απόγευμα της Κυριακής μεταξύ της ΛΑΡΙΣΑΣ και της ΑΕΚ.

Η διοίκηση του Γ.Σ.Α, αποδεχόμενη την πρόσκληση της Λαρισινής ΚΑΕ, ναύλωσε λεωφορείο για την μεταφορά των “μικρών” της ομάδας, το οποίο αποδείχτηκε μικρό, καθώς πάνω από 70 άτομα βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού της Νεάπολης, με την επιστράτευση και ιδιωτικών αυτοκινήτων να κρίνεται αναγκαία.

Τα “μικρά” του ΓΣΑ χάρηκαν με την ψυχή τους, τον αγώνα αλλά και την εξαιρετική ατμόσφαιρα του γηπέδου, βίωσαν την εμπειρία ενός μεγάλου παιχνιδιού, ενώ στο ημίχρονο ένας αθλητής των Αμπελωνιτών, συμμετείχε σε επιδείξεις χειρισμού μπάλας.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας, θέλοντας να ευχαριστήσει την ΚΑΕ Λάρισα για την τιμητική της πρόσκληση, δήλωσε:

«Σήμερα η ΚΑΕ Λάρισα έδωσε την ευκαιρία στα “μικρά” της ομάδας μας, να παρακολουθήσουν έναν σπουδαίο αγώνα και να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό. Οφείλουμε, λοιπόν, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλο το Δ.Σ της ΚΑΕ καθώς και στον Πρόεδρό της κ. Θεόδωρο Ριζούλη, ο οποίος προσφέρει πολλά στον Λαρισαϊκό αθλητισμό, βλέποντας το όραμά του να γίνεται πραγματικότητα. Εύχομαι ολόψυχα στην ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ να επιτύχει όλους τους στόχους της, καθώς ο νομός μας επιβάλλεται να έχει ομάδα στη “Basket League”.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των μικρών αθλητών και αθλητριών μας, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και εύχομαι να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδούς της αποστολής, προπονητές κκ. Λευτέρη Χαντζιάρα και Βασίλη Τεκούση, τα μέλη της Διοίκησης κκ. Δημήτρη Πιάνα και Νίκο Χασιώτη, τον παίχτη της ανδρικής μας ομάδας κ. Παναγιώτη Παλάσκα και τον γονέα κ. Κυριάκο Σώφλο, για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτήρηση και την χωρίς προβλήματα, ολοκλήρωση της αποστολής.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ