«ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ» ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δεν έχει τέλος η αναλγησία των ασυνείδητων που παρά τις εορταστικές μέρες που διανύουμε συνεχίζουν απτόητοι να επιδίδονται στο δολοφονικό τους έργο εξοντώνοντας με φόλες ανυπεράσπιστες ψυχές.

Χαρακτηριστικά, μόνο μέσα στον Δεκέμβριο στην περιοχή του ΑΤΑ και στις αρχές της οδού Βαλαωρίτου καταγράφηκε η θανάτωση επτά συνολικά ζώων, με τους φιλόζωους να μην μπορούν να προσφέρουν την παραμικρή βοήθεια αφού και τα επτά γατάκια εντοπίστηκαν νεκρά.

Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει την Εισαγγελία Λάρισας, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως αν και υπάρχουν μαρτυρίες ουδείς δείχνει διατεθειμένος να καταθέσει στις αρχές βοηθώντας έτσι στον εντοπισμό των ενόχων και την απονομή δικαιοσύνης!

Δυστυχώς το «που να τρέχω και να μπλέκω» υπερισχύει της απόδοσης ευθυνών, με τους απαράδεκτους δράστες να συνεχίζουν απτόητοι το θανατηφόρο «πάρτι» τους, ποντάροντας μεταξύ άλλων στην αδιαφορία αλλά και τον φόβο που μαθηματικά οδηγούν στην ατιμωρησία τους.

Μήπως να το ξανασκεφθούν όσοι γνωρίζουν κάτι, άλλωστε κινούνται και μικρά παιδιά στη γειτονιά, που σαφώς βρίσκονται εκτεθειμένα στα δηλητήρια που «σπέρνουν» αλόγιστα οι ασυνείδητοι.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ