ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΑΕΛ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ

Μόνο ο χλοοτάπητας του FC ARENA δεν έχει εμπλακεί ακόμη στη χριστουγεννιάτικη κόντρα που ξέσπασε στην ΑΕΛ, που βρίσκεται «εγκλωβισμένη» σε ένα ατέλειωτο γαϊτανάκι εσωστρέφειας, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προσωπικές δηλώσεις, ανακοινώσεις αλλά και μηνύσεις.

Στο επίκεντρο για μια ακόμη φορά ο μεγαλομέτοχος και η κόντρα του με οπαδούς που δηλώνουν αντίθετοι στη διοίκηση, η Ερασιτεχνική αλλά και Λαρισαίος δημοσιογράφος που μήνυσε τον Α. Κούγια κατηγορώντας τον για επίθεση στο πρόσωπό του!

Σε ρόλο… ορθοπεδικού μα και ψυχιάτρου η Ερασιτεχνική στρέφεται με ανακοίνωσή της κατά του μεγαλομετόχου σημειώνοντας τα εξής:

“Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε για χιλιοστή φορά στις κατηγορίες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, αυτή τη φορά με ένα ύφος πιο προσιτό στο στυλ γραφής του, σεβόμενοι όμως το συντακτικό της σύγχρονης ελληνικής γλώσσας. Επομένως, θα προσπαθήσουμε να μη γράφουμε τα πάντα σε μία πρόταση, χωρίς αρχή και τέλος. Η κατάθλιψη είναι η κύρια αιτία κακής υγείας και αναπηρίας στον κόσμο, όπως ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) πρόσφατα. Θα είναι πραγματικά λυπηρό αν αυτή η σύγχρονη μάστιγα χτύπησε το μεγαλομέτοχό μας. Βέβαια, είναι γνωστό σε όλη τη πόλη ότι η κατάθλιψη έχει χτυπήσει εδώ και καιρό το σύνολο του ΑΕΛικού κόσμου εξαιτίας του.

Ιδιαίτερα η φιλία του με συγκεκριμένη «μεγάλη» ομάδα, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η λέξη φιλία, γιατί περισσότερο με ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ μοιάζει (τα κεφαλαία γράμματα για να τονιστεί η έντασή της), έχει οδηγήσει σε απόγνωση όποιον έχει ντυθεί από μικρός με τα βυσσινί. Εξαιρούνται βέβαια όσοι «οικογενειάρχες» συμπονούν τον μεγαλομέτοχο όταν καθυβρίζεται η μάνα του αλλά δεν έχουν πρόβλημα να βρίσουν τη μάνα διαιτητών ή αντιπάλων παικτών οι ίδιοι. Αυτοί προφανώς έχουν αποδεχτεί την ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑ του μεγαλομετόχου, ίσως και την απολαμβάνουν τρώγοντας το πασατέμπο τους στο γήπεδο… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…

Στο δια ταύτα, και επί της δήλωσης με την οποία ο μεγαλομέτοχος βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει την κατάθλιψή του: Είμαστε εδώ, να τον βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, πάνω από όλα προέχει η ανθρώπινη υγεία. Ειδικά, θεωρούμε ότι το σημείο 1 των τριών δράσεων που προτείνει μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά, και αυτόν αλλά και όλους εμάς. Αν, δε, το γενικεύσει και να αφορά την αποχώρησή του από το χώρο του ποδοσφαίρου γενικότερα, θα συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση της ψυχικής υγείας ολόκληρου του ελληνικού πληθυσμού, που έχει περιέλθει σε χρόνια κατάθλιψη από τον ελληνικό παραγοντισμό.

Για τα σημεία 2 και 3: Προτείνουμε κάτι άλλο το οποίο θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Το 1 εκατομμύριο από τη πώληση του σπιτιού ας το κρατήσει ο μεγαλομέτοχός μας για την ψυχική αποθεραπεία του, μοιάζει ποσό ικανό να οδηγήσει σε κάποια έστω θετικά αποτελέσματα (η πρόγνωση είναι ομολογουμένως κακή). Για το σημείο 2, φυσικά και αποδεχόμαστε, με μία όμως μικρή σχετικά προϋπόθεση και από την πλευρά μας: Ισόβιος Νομικός Σύμβουλος του Σωματείου μας να γίνει ο ίδιος, για να κινηθούμε ενωμένοι εναντίον του τωρινού ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ για την πλήρη απόκρυψη όλων των οικονομικών στοιχείων της εδώ και 5 χρόνια και τη μη τήρηση καμίας νομικής της υποχρέωσης προς το Σωματείο. Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοια κορυφαία νομική υποστήριξη επιτέλους θα δικαιωθούμε.

Και είμαστε βέβαιοι ότι με τις δράσεις αυτές, Μεγαλομέτοχέ μας, θα νιώσεις ψυχικά πολύ καλύτερα, θα αντιμετωπίσεις οριστικά το χρόνιο πρόβλημα της οσφυοκαμψίας, τα άσχημα θα ξεχαστούν από τους πολλούς.
Τα Χριστούγεννα θα είναι πραγματικά τα καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Τόλμησέ το».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ

Είχε προηγηθεί η δήλωση Κούγια, που απαντώντας σε Λαρισαίο δημοσιογράφο, ο οποίος τον κατήγγειλε για επίθεση στο πρόσωπό του παρουσία μάλιστα δεκάδων δημοσιογράφων που περίμεναν τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, έσυρε τα εξ αμάξης και στην Ερασιτεχνική.

Η προσωπική δήλωση του Α. Κούγια έχει ως εξής:

“Πληροφορήθηκα ότι, ένας από αυτούς που υλοποιούν το σχέδιο του εκβιασμού μου, «δημοσιογράφος», ο οποίος αποθεώνει στις εκπομπές του τους αλήτες που στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο σε κάθε φάση έβριζαν τους ποδοσφαιριστές, έβριζαν και συκοφαντούσαν την αείμνηστη μητέρα μου, έβριζαν και συκοφαντούσαν εμένα και τον γιο μου, έσπαγαν καθίσματα και τα πετούσαν προς τους οπαδούς μας που τους αποδοκίμαζαν, άναβαν πυρσούς και τους πετούσαν προς την πλευρά της κυρίας Κουρομπύλια για να τιμωρηθούμε με χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι όλοι αυτοί οι αλήτες ήταν 2000 ενώ δεν ήταν περισσότεροι από 200 (υπάρχουν φωτογραφίες και καταμετρήθηκαν από την Αστυνομία), υπέβαλε μήνυση εναντίον μου, χωρίς να γνωρίζω για ποιο αδίκημα, αφού εκτός της απόλυτα δικαιολογημένης διαμαρτυρίας μου για όσα κάνει και λέει κάθε μέρα εις βάρος μου αυτός και οι υπόλοιποι από αυτόν το σταθμό –πατάρι που λειτουργεί στην καφετέρια του αρχηγού του παράνομου στοιχήματος στη Λάρισα, δεν έκανα τίποτα άλλο και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν τουλάχιστον 10 παρευρισκόμενοι αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.

Μου κάνει εντύπωση γιατί υπέβαλε τη μήνυση αφού περίμενε να φύγω από το AEL FC ARENA για την Αθήνα, όπου παρέμεινα τουλάχιστον 2 ώρες συζητώντας με τον κ. Γρηγορίου μεταγραφικά θέματα (μεταγραφές, αποχωρήσεις παικτών), αλλά όταν κάνεις μια ψεύτικη μήνυση να γνωρίζεις ότι υπάρχουν σοβαρότερες συνέπειες για σένα, αφού το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως διώκεται αυτεπαγγέλτως και δεν ανακαλείται.

Επειδή όμως μετά την απουσία των 200 αλητών και των υποκινητών τους από το γήπεδο και τη νίκη επί του παθιασμένου Πανιωνίου (τόσο βρώμικο και επικίνδυνο ξύλο με αρχηγό μάλιστα τον πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΠ και αρχηγό του Πανιωνίου δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα να ρίχνει στον κόσμο) και την 5η θέση στη βαθμολογία έχω περιέλθει σε κατάθλιψη, αποφάσισα:

1. Να αποχωρήσω από την ΑΕΛ

2. Να χαρίσω τις μετοχές μου στον Ερασιτέχνη υπό την προϋπόθεση ότι ισόβιος Πρόεδρος θα είναι ο απόλυτα πετυχημένος και θεματοφύλακας των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΛ (όλα είναι στις τελευταίες κατηγορίες) Γιώργος Νάκας και ότι εκπρόσωπος τύπου με μισθό 3.000€ το μήνα θα είναι ο βασιλιάς της επικοινωνίας της Θεσσαλίας, όπως ο ίδιος λέει σε κάθε εκπομπή του, άνεργος, παρά τη δημοσιογραφική του αξία, μέχρι τότε που επέτρεψε ο Ζαγανίδης να ανοίξει το ραδιόφωνο, Χρήστος Τσούμαρης (ο γνωστός «όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω»)

3. Να πουλήσω αύριο ένα από τα σπίτια μου και να δώσω 1 εκατομμύριο ευρώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που μαζί με τα χρήματα που βάλουν αυτοί οι ανιδιοτελείς θεματοφύλακες, «δημοσιογράφοι» και ερασιτέχνες παράγοντες η ΑΕΛ μας θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Είμαι βέβαιος ότι, μετά τη σημερινή μου ανακοίνωση και την παράδοση της ΑΕΛ σε αυτούς που έχουν διαχειριστεί 3 πτωχεύσεις και είχαν 3 ΑΦΜ, τα Χριστούγεννα στη Λάρισα θα είναι καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Υ. Γ. Ρε νούμερα, μία μέρα της ζωής μου είναι η ζωή όλων σας μαζί και αν θέλετε να το υποστείτε, ελάτε να πάμε απροειδοποίητα μια βόλτα σε όλη τη Λάρισα και να περπατήσουμε, ώστε να καταλάβετε ότι οι οικογένειες της Λάρισας, τα παιδιά τους, οι επιστήμονες Λαρισαίοι, οι επιχειρηματίες της πόλης και όλοι οι αξιοπρεπείς Λαρισαίοι είναι ένα με τον Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του και εσείς είσαστε ένα με τους αλήτες της Λάρισας και τα σκουπίδια και αυτό είναι η μεγάλη μας επιτυχία.

Τα χιλιάδες παιδιά στο γήπεδο είναι το μέλλον της νέας Λάρισας και εσείς με τους αλήτες σας είστε το παρελθόν της μιζέριας, των οικονομικών πτωχεύσεων και των υποβιβασμών στα τοπικά πρωταθλήματα”.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Δ. ΠΕΤΡΩΤΟΥ

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Λαρισαίος δημοσιογράφος Δημήτρης Πετρωτός, ιδιοκτήτης αθλητικής ιστοσελίδας, μέτοχος τοπικού αθλητικού ραδιοφώνου, ανταποκριτής του ΣΠΟΡ FM Αθήνας και μέλος του ΠΣΑΤ, ο Α. Κούγιας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και αφού τον έπιασε από τον γιακά του μπουφάν, απείλησε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του με αφανισμό, ξεστομίζοντας ύβρεις παρουσία 30 και πλέον ατόμων που βρισκόταν στον χώρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο μεγαλομέτοχος εκτόξευσε απειλές και προς άλλους δημοσιογράφους του ίδιου ραδιοφώνου που δεν βρισκόταν στην αίθουσα τύπου, κατηγορώντας μάλιστα για μια ακόμη φορά την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. του ραδιοσταθμού για τη διενέργεια παράνομου στοιχηματισμού, την ώρα που δύο τουλάχιστον δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν!

Η υπόθεση θα απασχολήσει τις αρχές, καθώς ο Δ. Πετρωτός ενημέρωσε την Εισαγγελία καταθέτοντας και μήνυση σε βάρος του μεγαλομετόχου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ