ΑΛΕΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ 5ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΗΚΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα 5χρονο κοριτσάκι ανήμερα τα Χριστούγεννα, όταν δέχθηκε επίθεση από αλεπού. Το μικρό παιδί διακομίστηκε αμέσως στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου

Βόλου, όπου σήμανε συναγερμός, ενώ το πρωτόγνωρο συμβάν σημειώθηκε στις Μηλιές Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ταχυδρόμου, το παιδάκι μαζί με τους γονείς του ήταν μέσα στο αυτοκίνητό τους και μόλις είχαν σταθμεύσει στις Μηλιές. Η μικρή αμέριμνη πήγε να αποβιβαστεί από το ΙΧ, όταν μπροστά του εμφανίστηκε η αλεπού, που πιθανολογείται πως ήταν κρυμμένη πίσω από πουρνάρια, η οποία του επιτέθηκε δαγκώνοντάς το στο χέρι.

Οι γονείς πήραν το παιδί τους και το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η αλεπού είχε καταφέρει δύο τραύματα στο χέρι της 5χρονης. Το παιδί είναι εμβολιασμένο για τέτανο, όμως έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να του χορηγηθεί αντιλυσσικό εμβόλιο για προληπτικούς λόγους.

Μόλις έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου το παιδί διακομίστηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι γιατροί της Παιδιατρικής Κλινικής δεν έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιο περιστατικό, αν και πριν δυόμιση χρόνια είχε πάλι σημάνει συναγερμός όταν διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο μικρό παιδί το οποίο είχε τραυματίσει νυχτερίδα.

taxydromos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ