ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Φαλανιακός που επικράτησε στη Γιάννουλη της αξιόμαχης Δήμητρας με 1-3.

Ενθουσιώδεις οι γηπεδούχοι που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σαλοκανάς νίκησε με πλασέ τον Μάλτζαρη γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το προβάδισμα έδωσε φτερά στους παίκτες της Δήμητρας, που στο 30’ υποχρέωσαν τον κίπερ του Φαλανιακού στην επέμβαση του αγώνα, όταν απομάκρυνε με υπερένταση κεφαλιά του Ντούφα, ενώ στο 38’ ο Γ. Πανταζής έψαξε την ισοφάριση για την ομάδα του, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Κοτλή.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός πίεσε και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 54’, όταν ο Τσιάκος έπιασε εκπληκτικό σουτ για το 1-1, ενώ η ολική ανατροπή ήρθε στο 70’, με τον Μπλέντι να πιάνει το διαγώνιο σουτ γράφοντας το 1-2 για τον Φαλανιακό.

Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 88’ με σουτ του Φουσίκα, με τους παίκτες του Φαλανιακού να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους «16» απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε πως δίκαια πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κοτλής, Κατέρης (46’ Σαπάκος), Αμπατζίδης, Βιλανάκης (80’ Γκιολένα), Ντούφας, Ντόκος, Γκαλγκανόπουλος (71’ Μαυρουδής Α.), Μπάμπαλης, Σαλοκανάς (59’ Μαυρουδής Γ.), Ραμάϊ, Δίχρης.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Κολοβός Ν. (74’ Πανταζής Η.), Φλώρος, Λυγούρας Β. (85’ Καρυώτης), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Χ. (63’ Φουσίκας), Τσιάκος, Ιωαννίδης (50’ Λεσάϊ).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ