ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ Η “ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ”

Ο επικεφαλής Αθανάσιος Σάμερ Αμάρι , η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελώνα Βούλα Τσακνάκη, σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» πραγματοποίησαν επίσκεψη στη δομή του ¨ΑΡΙΣΤΕΑ” στον Αμπελώνα. Μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και ευχές.

Ευχές για Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά αλλά και ευχές για δύναμη στο δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό έργο των εργαζομένων που προσπαθούν για την έμπρακτη ισότητα των δικαιωμάτων των ατόμων που φιλοξενούνται στη δομή. Εργαζόμενοι και περιθαλπόμενοι γίνονται ένα.

Συμμετέχουν σε κοινωνικά δρώμενα της κοινότητας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και με την παρουσία τους καταπολεμούν τη διαφορετικότητα.

“Είναι υποχρέωσή μας, ως υπεύθυνοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες να προσφέρουμε την αγάπη μας, τη βοήθειά μας αλλά και την συμπαράστασή μας με έργα σε όλους αυτούς που δίνουν την ψυχή τους, ώστε αυτά τα άτομα που περιθάλπονται εκεί να αισθάνονται ευτυχισμένα. Ευχόμαστε ολόψυχα η νέα χρονιά να ενισχύσει την αγάπη, την κατανόηση και την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπό μας”, σημείωσε ο επικεφαλής της παράταξης Αθανάσιος Σάμερ Αμάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ