ΤΟΝ «ΔΙΚΟ ΤΗΣ» Θ. ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΘΡΗΝΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ

Βαρύ το κλίμα για τον θάνατο του σπουδαίο δημιουργού Θάνου Μικρούτσικου που έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, με τη Λάρισα να θυμάται με ιδιαίτερη συγκίνηση τον «δικό της» άνθρωπο, καθώς ο εξαίρετος συνθέτης είχε αναπτύξει προσωπική σχέση με την πόλη, λόγω της Λαρισαίας συζύγου του Μαρίας Παπαγιάννη.

Θερμός υποστηρικτής και του έργου της «Εξόδου», έδινε δυναμικό παρών στις καλοκαιρινές συναυλίες της θεραπευτικής κοινότητας, ενώ αξέχαστες θα μείνουν οι παραινέσεις του προς το κοινό για θερμό χειροκρότημα, όταν στις πρώτες σειρές διέκρινε την πεθερά του!

«Παιδιά ήρθε η Τάντα, χειροκροτείστε δυνατά!», πείραζε πάντα τον κόσμο, που με θέρμη ανταποκρινόταν πλημμυρίζοντας το κηποθέατρο και απολαμβάνοντας τις συναυλίες του.

Την ίδια ανταπόκριση είχε και η εμφάνισή του με πολυμελή ορχήστρα και τους Χρήστο Θηβαίο και Ρίτα Αντωνοπούλου στα εγκαίνια στο «Λατόμι» του Τυρνάβου, όπου και χειροκροτήθηκε θερμά στο πλαίσιο εκδήλωσης του δήμου Τυρνάβου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η πολιτική κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 14:30, στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ μέχρι τέλους, καλό του ταξίδι…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ