Η ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σε εκδήλωση του συλλόγου πολυτέκνων ο Χρ. Κέλλας

«Η πολύτεκνη μάνα, η πολύτεκνη οικογένεια, είναι οι αφανείς ήρωες της χώρας και της καθημερινότητάς μας και οι θεματοφύλακες της πίστης και του έθνους μας».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, στην εκδήλωση βράβευσης των παιδιών πολύτεκνων οικογενειών “Αριστούχοι Γυμνασίου- Λυκείου & επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις- εισαχθέντες στα ΑΕΙ/ ΤΕΙ” , που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, έκανε ειδική αναφορά στο “ζωτικής σημασίας” όπως το χαρακτήρισε, δημογραφικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει η χώρα μας, διαβεβαιώνοντας πως για την κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα.

«Η ενίσχυση κάθε οικογένειας με 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται, η αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί, η μείωση του ΦΠΑ στα βρεφικά είδη από 24% στο 13% και η αύξηση κατά 30.000 των δικαιούχων voucher παιδικών σταθμών με στόχο να μη μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, αποτελούν τα πρώτα ενισχυτικά βήματα σε έναν μακρύ και δύσκολο δρόμο, που έχουμε να διανύσουμε», τόνισε ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, ενώ με την ευκαιρία της βράβευσης των μαθητών, επεσήμανε:

«Είναι  ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και να μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις ξεχωριστές στιγμές. Το παράδειγμά σας, είναι το παράδειγμα της αριστείας, που τόσο έχει ανάγκη η χώρα. Σήμερα, επιβραβεύονται οι κόποι και οι προσπάθειές σας και είμαστε πολύ περήφανοι για σάς. Εύχομαι ολόψυχα η ζωή σας να είναι γεμάτη από επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ