ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ ΠΑΤΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους 130 Λαρισαίους που επέλεξαν να ταξιδέψουν προς Αθήνα με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ, καθώς λεωφορεία που αναχώρησαν τη Δευτέρα (10.00, 12.00 και 15.00) βρέθηκαν εγκλωβισμένα στη Λαμία λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Σταθμαρχείο του ΚΤΕΛ Λάρισας τουλάχιστον 50 επιβάτες που ταξίδεψαν με τα δρομολόγια των 10.00 και των 12.00 επέλεξαν να επιστρέψουν με το ίδιο λεωφορείο στη Λάρισα αλλάζοντας την ημέρα του ταξιδιού τους, ενώ άλλα 80 άτομα που χρησιμοποίησαν το απογευματινό δρομολόγιο (15.00) αποφάσισαν να συνεχίσουν για Αθήνα, ενώ θα φτάσουν στον προορισμό τους γύρω στα μεσάνυχτα και μέσω Πατρών!

Σημειώνεται πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο εθνικό οδικό δίκτυο το ΚΤΕΛ Λάρισας ματαίωσε το προγραμματισμένο για τις 18.00 δρομολόγιο προς Αθήνα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν τόσο το δρομολόγιο των 00.30 όσο και αυτό των 04.00 τα ξημερώματα.

Σημειώνεται πως εκτός απροόπτου κανονικά θα ταξιδέψουν για Αθήνα οι επιβάτες που επέλεξαν το δρομολόγιο για τις 8 το πρωί της Τρίτης, ενώ καλό θα ήταν το επιβατικό κοινό να ενημερώνεται για τις όποιες αλλαγές επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LAMIANOW.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ