ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ανακοίνωση της Αντιπολεμικής Κίνησης Λάρισας

Την αντίθεση εκφράζει με ανακοίνωσή της η Αντιπολεμική Κίνηση Λάρισας, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Ελλάδα, ο οποίος έρχεται για να υπογράψει από κοινού με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη τη συμφωνία για την κατασκευή του ενεργειακού αγωγού East Med.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Έρχεται στη χώρα μας, ο σφαγέας του Παλαιστινιακού λαού , πρόεδρος του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προκειμένου να υπογράψει από κοινού με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη τη συμφωνία για την κατασκευή του ενεργειακού αγωγού East Med. Η άφιξή του αποτελεί πρόκληση για τον λαό μας που διαχρονικά τρέφει αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης προς τον αδελφό Παλαιστινιακό λαό.
Συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων της ( ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ ..) , η κυβέρνηση ΝΔ συσφίγγει ακόμα περισσότερο τις στρατιωτικές, πολιτικές και πολιτιστικές σχέσεις του ελληνικού κράτους με το Ισραήλ, παίζοντας τον ρόλο συμμάχου στα γεωπολιτικά παιχνίδια των σιωνιστών στην Ανατολική Μεσόγειο.                                                                                                                         Η κυβέρνηση , τα συστημικά κόμματα , τα μίντια της άρχουσας τάξης , πανηγυρίζουν για την υποτιθέμενη μετατροπή της χώρας σε “ενεργειακό κόμβο”, προβάλλοντας την  τυχοδιωκτική συμμαχία του άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα. Με την κίνησή της αυτή, η κυβέρνηση με την συναίνεση-συνενοχή όλων των παραπάνω, εμπλέκει τον λαό ακόμα περισσότερο στους επικίνδυνους ενεργειακούς ανταγωνισμούς στην περιοχή, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως το “καλό παιδί” του Eυρωατλαντισμού και διεκδικώντας ο άξονας με την Κύπρο και το Ισραήλ να φανεί πιο αξιόπιστος  από το Tουρκικό κράτος. Στην πραγματικότητα, το Eλληνικό κράτος με την υπογραφή του στον East Med υποκλίνεται στους Iμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που θέλουν να “βάλουν χέρι” στον πλούτο που δικαιωματικά ανήκει στον λαό της Παλαιστίνης, συμμετέχοντας στην κλοπή του και διευκολύνοντας την υλική υποστήριξη της Iσραηλινής κατοχής στα Παλαιστινιακά εδάφη. Η παραπάνω κίνηση προσβάλει τα διαχρονικά αισθήματα φιλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στον ελληνικό και τον παλαιστινιακό λαό, στον βωμό της υποτιθέμενης αναβάθμισης του ρόλου της χώρας. Τα παραπάνω συμβαίνουν την ίδια στιγμή που το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξαγγέλλει την έναρξη έρευνας για τα εγκλήματα πολέμου στα Παλαιστινιακά Εδάφη και κυρίως στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και στη Λωρίδα της Γάζας.                                                                                                     Έξω ο σφαγέας Νετανιάχου από την Ελλάδα-Καμία συνεργασία με το Κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ                                                                                                         Όχι στην εμπλοκή την χώρας στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς                           Κοινός αγώνας των λαών ενάντια στον Ιμπεριαλισμό

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ