ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ 5 € ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2020 ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Προμήθεια εγγραφής» αξίας 5 ευρώ με ασαφή αιτιολογία πλήρωσαν θέλοντας και μη πρωί πρωί Πρωτοχρονιάς χιλιάδες χρήστες του e-banking της Τράπεζας Πειραιώς (winbank.gr).

Η Τράπεζα Πειραιώς για την «προμήθεια εγγραφής» 5 ευρώ χρέωσε αυτόματα όσους έχουν e-banking  και στη συνέχεια τους ενημέρωσε με σχετικό E-mail  απλά για τη χρέωση χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας έσπασε καθώς χιλιάδες συνδρομητές πελάτες προσπαθούσαν να μάθουν περί τίνος πρόκειται, με τον αυτόματο τηλεφωνητή να αδυνατεί να ανταποκριθεί  ενώ και η εξυπηρέτηση πελατών λόγω της των αδειών ήταν ελλιπής.

Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο πολλοί εξέφραζαν την απορία αλλά και την οργή τους για αυτόν το πρωτοχρονιάτικο μποναμά από την ανάποδη.

Προμήθεια εγγραφής για το e-banking; Προμήθεια εγγραφής για τις κάρτες οι οποίες δεν είχαν λήξει όμως;  Όπως και να χει, σε ημέρα αργίας δεν ήταν ενδεδειγμένος ο τρόπος για αυτή την χρέωση ακόμα κι αν προβλέπεται στα ψιλά γράμματα που τόσο ταλαιπωρούν τους Έλληνες εδώ και χρόνια

Και να σκεφτεί κανείς ότι πολύ πρόσφατα  έγινε μεγάλη συζήτηση για τις χρεώσεις των τραπεζών με τα πιστωτικά ιδρύματα αλλά και την  κυβέρνηση να δεσμεύονται ότι θα σταματήσουν  τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δείτε τι έγραφαν οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς στα σχετικά forms

piraeuspress.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ