ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΟΡΓΙΩΝ ΣΕ ΒΙΛΑ

Ένα αρκετά πικάντικο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, με τη συμμετοχή περίπου 40 ζευγαριών, έγινε στη βίλα επιχειρηματία. Στο όργιο πήραν μέρος γόνοι καλών οικογενειών, εν δυνάμει μοντέλα και πρόσωπα της showbiz που υποδέχτηκαν το 2020 στα αρκετά δωμάτια της βίλας φορώντας μάσκες για να μην γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Όπως αναφέρει η Espresso, τα ζευγάρια που πήραν μέρος στο… πάρτι στα Βόρεια Προάστια με το που πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προτού ακόμη εισέλθουν στο εσωτερικό της αχανούς οικίας, φόρεσαν τις μάσκες και άρχισαν να διαλέγουν τους νέους ερωτικούς τους παρτενέρ.

Όλα ήταν στην εντέλεια για την ιδιαίτερη βραδιά

Η τιμή συμμετοχής έφθανε στα 250 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης της βίλας τα είχε όμως όλα στην εντέλεια. Ο χώρος υποδοχής ήταν όπως πρέπει για την ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτος με εδέσματα και ποτά για να ξεκινήσουν χορτάτοι οι VIPs swingers τις ερωτικές τους περιπτύξεις. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως στο…παιχνίδι έλαβε μέρος και ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας στο «πάρτι του σαλονιού» πήραν μέρος περίπου 40 ζευγάρια ενώ τα υπόλοιπα ήταν διασκορπισμένα σε άλλα δωμάτια του κτιρίου. Σε έναν μάλιστα από τους χώρους της βίλας εις γνώσιν των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη βιντεοσκόπηση.

Το σκηνικό τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες του νέου έτους, αναμένοντας το νέο κάλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ