ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,
Με ιδιαίτερη χαρά, τιμή μα κυρίως ευθύνη σας απευθύνω το εν λόγω πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.
Το 2019 σε λίγες μόλις ώρες θα αποτελέσει παρελθόν. 

Κάθε αλλαγή έτους είναι  αφενός μεν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την απαιτούμενη ανασκόπηση αφετέρου όμως αποτελεί την ώρα για την χάραξη των σχεδίων και των οραμάτων για τη νέα χρονιά.

Και αν το  2019 αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία μία χρονιά μεταβατική για τον Δήμο μας, το 2020 σηματοδοτεί μία νέα αρχή, μία παραγωγική αφετηρία εκτόξευσης, ανάπτυξης και προκοπής.

Έχουμε την ευτυχία να ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, σε έναν Δήμο γεμάτο αρετές  και προτερήματα Η γη μας, τα προϊόντα μας και πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι που ζουν και μοχθούν σε αυτό τον τόπο αποτελούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Απαιτείται, όμως, άοκνη προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και κυρίως ομόνοια, ομοψυχία και συνέργειες, ώστε να φανούμε όλοι αντάξιοι αυτής της γης και αυτών των ανθρώπων, ώστε να οδηγήσουμε σύσσωμο τον Δήμο Τυρνάβου στην επόμενη ημέρα.

Ως αγροτικός Δήμος, φυσικά, να ευχηθούμε το 2020 να αποτελέσει μία χρονιά με καλές παραγωγές και καλές σοδειές.

Να γνωρίζετε πως ο Δήμαρχος, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και κάθε υπάλληλος του Δήμου θα βρίσκεται δίπλα σας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε χρήσιμοι, επιλύοντας τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες, συμβάλλοντας δημιουργικά στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στον Δήμο μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχηθώ σε κάθε μία και καθέναν από εσάς καλή χρονιά, με υγεία, ευτυχία και επίτευξη κάθε στόχου για εσάς και τις οικογένειες σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ