ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 640.000 € ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καταγγελία του Γ. Βαρεμένου και επίθεση στον υπουργό από τον Π. Πολάκη – Τί απαντά η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.

Διαφήμιση εξακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ για ένα έργο όπως το μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν το ολοκληρώνουν, αλλά το διακόπτουν με τη βίαιη απόσπαση των αρχαίων, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει», σημειώνει δηκτικά σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος.

Ο τομεάρχης Υποδομών-Μεταφορών της ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει «Ένας μποναμάς, όχι για την ενημέρωση, αλλά για την παραπλάνηση του κοινού, από εκείνους που νοιώθουν ασύδοτοι, μέσα στην επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.»

Για να καταλήξει «Μέθοδοι μαύρης προπαγάνδας, στην προσπάθεια να γυρίσουν την Ελλάδα πολύ πίσω. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ευτυχισμένο το χίλια εννιακόσια πενήντα τόσο! Όσο για την αλήθεια τί να σου κάνει κι’ αυτή μπροστά σε 2020 ψέματα;»

Η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένου

Διαφήμιση εξακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ για ένα έργο όπως το μετρό Θεσσαλονίκης, το οποίο δεν το ολοκληρώνουν, αλλά το διακόπτουν με τη βίαιη απόσπαση των αρχαίων, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.

Ένας μποναμάς, όχι για την ενημέρωση, αλλά για την παραπλάνηση του κοινού, από εκείνους που νοιώθουν ασύδοτοι, μέσα στην επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.

Μέθοδοι μαύρης προπαγάνδας, στην προσπάθεια να γυρίσουν την Ελλάδα πολύ πίσω. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε ευτυχισμένο το χίλια εννιακόσια πενήντα τόσο!

Όσο για την αλήθεια τί να σου κάνει κι’ αυτή μπροστά σε 2020 ψέματα;

Η επίθεση του Π. Πολάκη

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης σχολιάζει την επιλογή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή να διαθέσει ένα υπέρογκο ποσό για τη διαφήμιση του μετρό Θεσσαλονίκης.

Ο Παύλος Πολάκης απευθύνει ερώτηση προς τον Κώστα Καραμανλή μέσω τον social media, σχετικά με το «τι ακριβώς θα διαφημίσει με το ποσό των 640.000 ευρώ», για να σημειώσει όλο νόημα ότι «αυτά είναι τα «κέρματα» για το τζουκ-μποξ της «δημοσιογραφίας»!!!!»

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο facebook

Αυτά είναι τα «κέρματα» για το τζουκ-μποξ της «δημοσιογραφίας»!!!!

Άρχισαν πάλι να τρώνε τα λαμόγια του υποκόσμου των ΜΜΕ «δαπάνες προβολής και επικοινωνίας» για να λιβανίζουν και να γλύφουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!!

Κώστα Καραμανλή υπουργέ Υποδομών

– Τι ακριβώς θα διαφημίσεις με 640.000 ευρώ για το μετρό Θεσσαλονίκης;;;;

– Πως το σταμάτησες;

– Πως έκανες τη χάρη στους εργολάβους;

– Πως θα βγάλεις τα αρχαία από κει και θα τα πας βόλτα;;(χωρίς να ξέρεις και που θα τα βάλεις)

– Πως θα τελειώσει το 2023 και αν;;;

Η απλά θα φας 640.000 ευρώ για να ταΐσεις τα τρωκτικά της «δημοσιογραφίας»;;; Μήπως θα πάνε και άλλου αυτά τα λεφτά όπως κάνανε στο ΚΕΕΛΠΝΟ;;

Ντροπή σας και αίσχος σας!!!

Όλα εδώ θα πληρωθούν…

Η επόμενη φορά θα είναι αλλιώς, να είστε σίγουροι…

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Ανακοίνωση σχετικά με το το Πρόγραμμα Επικοινωνιακής Προβολής του έργου «Μετρό Θεσσαλονίκης» και Επέκταση Γραμμής 3, Τμήμα «Χαϊδάρι-Πειραιάς» εξέδωσε η Αττικό Μετρό ΑΕ, απαντώντας σε δημοσιεύματα τα οποία σχολίαζαν τις προηγούμενες ημέρες τη δαπάνη σχεδόν σε 1 εκατ. ευρώ για τη διαφήμιση των συγκεκριμένων έργων.

Συγκεκριμένα, η Αττικό Μετρό ανακοίνωσε:

• Κάθε συγχρηματοδοτούμενο έργο τυγχάνει Επικοινωνιακής Προβολής με Κοινοτική δαπάνη. Για τον λόγο αυτόν υφίστανται διαθέσιμα κονδύλια ύψους 640.000€ για το «Μετρό Θεσσαλονίκης» και 450.000€ για την Επέκταση της Γραμμής 3, «Τμήμα Χαϊδάρι-Πειραιάς», εξ ολοκλήρου από Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση.

• Η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. με την πρόσφατη απόφασή της διεκδίκησε και εξασφάλισε τη δέσμευση του συνόλου των χρηματοδοτήσεων αυτών, οι οποίες θα καλύψουν τις επικοινωνιακές ανάγκες των δύο αυτών έργων μέχρι το τέλος του 2023.

• Και η προηγούμενη διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. είχε εγκρίνει το Πρόγραμμα Επικοινωνιακής Πολιτικής του Μετρό Θεσσαλονίκης, ύψους 400.000€ για το 2018 και ύψους 400.000€ για το 2019 με σχετικές αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόγραμμα εγκρίθηκε από τον τότε Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Ε. Κρέτσο, με την υπ’ αριθμ. 1520/2019 απόφασή του.

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. με την πρόσφατη απόφασή της καλύπτει – επιπλέον των προηγούμενων – και τις επικοινωνιακές ανάγκες του έργου της Επέκτασης της Γραμμής 3, Τμήμα «Χαϊδάρι-Πειραιάς», αξιοποιώντας το σύνολο των Ευρωπαϊκών πόρων για την Ελληνική Οικονομία.

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. παραμένει προσηλωμένη στην εκτέλεση των έργων που έχει αναλάβει με διαφάνεια και υπευθυνότητα στη διαχείριση των οικονομικών πόρων, παρέχοντας πλήρη και ακριβή ενημέρωση για την πορεία τους.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/i-attiko-metro-gia-tin-ikinoniaki-provoli-se-thessaloniki-ke-athina

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ