ΑΛΑΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Ανοιχτό το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Λάρισας

Συνεχίζεται η μάχη των συνεργείων της Περιφέρειας για την αντιμετώπιση του νέου κύματος κακοκαιρίας, που αναμένεται να υποχωρήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Όλοι οι δρόμοι του επαρχιακού οδικού δικτύου παραμένουν ανοιχτοί, καθώς επιχειρούμε συνεχώς με αλατιέρες και εκχιονιστικά», δήλωσε αργά το βράδυ της Κυριακής μιλώντας στο paidis.com ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καλομπάτσιος, σημειώνοντας πως οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται στα ορεινά της Ελασσόνας (φωτο), της Αγιάς και των Φαρσάλων.

Αλατιέρες επιχειρούσαν όλο το βράδυ και στα όρια του νομού με τον νομό Κοζάνης, όπως και στα όρια Λάρισας-Κατερίνης, στον Άγιο Δημήτριο, ενώ χιονοθύελλα που συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στη Σπηλιά, την ώρα που συνεχής ήταν η χιονόπτωση στο Σαραντάπορο, τη Βερδικούσια, την Ανατολή, τη Σκοπιά, την Κρανιά, το Λιβάδι κ.α.

«Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός που αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες κρατούν τα μηχανήματα στο δρόμο προκειμένου να μείνει καθαρό το δίκτυο», ανέφερε ο κ. Καλομπάτσιος, ενώ οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και φυσικά να ενημερώνονται και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρχών, που βρίσκονται επί ποδός λόγω της κακοκαιρίας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ