ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μιχάλης Τζιατζιάς, εκπρόσωπος της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. ν. Λάρισας στο ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (πρόεδρος Ε.Γ.) και αν. αιρετός του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ν. Λάρισας

Στις εκλογές της Τετάρτης 18/12/2019 για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας καθώς και για τους αντιπροσώπους στο ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. οι εκπαιδευτικοί της Δ/θμιας Εκπαίδευσης  ανέδειξαν  την Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών  Ν. Λάρισας  πρώτη δύναμη, με ποσοστά ρεκόρ,  (45,40 % για την Ε.Λ.Μ.Ε. και 43,03% για το ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.).

Την περίοδο πριν τις εκλογές όμως ο κλάδος έζησε στιγμές απείρου κάλλους ,με τις παρατάξεις των ΣΥΝ.Ε.Κ. και των Παρεμβάσεων να βρίσκονται ξανά στα χαρακώματα με συνεχείς εκατέρωθεν ανακοινώσεις , με τις οποίες εκτόξευε η μία παράταξη στην άλλη ύβρεις, απειλές, προσβολές και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ,συντηρώντας έτσι την εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν όλο τον προηγούμενο χρόνο στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε..

Το συνδικαλιστικό επίπεδο στο ναδίρ. Θλίψη και μόνο θλίψη για το κατάντημα αυτό.

Στον αντίποδα όλων αυτών ,τα στελέχη του ψηφοδελτίου της Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών εισέπραξαν για πολλοστή φορά την τεράστια εμπιστοσύνη των συναδέλφων, οι οποίοι εκτίμησαν τον καθαρό λόγο, τις ρεαλιστικές απόψεις, τις μη ακραίες συμπεριφορές καθώς και τους αγώνες για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου και ΜΟΝΟ ,τόσο στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. όσο και στην Ε.Γ. του ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ν. Λάρισας.

Όσο οι Αριστερές και οι «αριστερίζουσες» παρατάξεις θα ασχολούνται με την εργαλειοθήκη του Ο.Ο.Σ.Α. και όχι μόνο ,η Δ.Α.Κ.Ε. θα αναζητά  τα εργαλεία εκείνα που θα φέρουν τον συνάδελφο πιο κοντά την Ε.Λ.Μ.Ε. και στο  ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.. Είναι η παράταξη που διαχρονικά επιβραβεύει την πρόοδο και την εξέλιξη από ΟΠΟΥ και να προέρχονται αυτές και είναι απέναντι στην κακομοιριά ,στην κακοήθεια και στον μηδενισμό των πάντων.

Οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Δ.Α.Κ.Ε., με γνώμονα νέες ιδέες και προτάσεις θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, τόσο στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. όσο και στην Ε.Γ. του ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ν.Λάρισας, ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ποιότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία.

Οι αντιπρόσωποι που εκλέγονται από τη Δ.Α.Κ.Ε.  για το ν.τ. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ν. Λάρισας

Α/Α        ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ        ΨΗΦΟΙ

1             Κοντσιώτης Κων/νος       278

2             Τζιατζιάς Μιχαήλ             207

3             Καρκαλής Νικόλαος        185

4             Παναγιώτου Νικόλαος   179

5             Φούντας Αθανάσιος       136

6             Ζέρβας Νικόλαος             123

7             Μπατσίλα Δάφνη            118

8             Μαλάκος Σταμάτης         90

9             Πατσή Κωνσταντινιά       90

10           Κωστόπουλος Κων/νος   86

11           Γραβάνη-Κασσίδα Ασπασία 81

12           Οικονόμου Δημήτριος    78

13           Γκαραγκούνη Αργυρώ    74

14           Τσιούρβα Παρασκευή    73

15           Παπαϊωάννου Δημήτριος 70

16           Γραββάνης Στέφανος      66

17           Μίζιος Αθανάσιος            62

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ