ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

Καλώντας τους συναδέλφους τους «να βγουν στον δρόμο» μέλη της νέας διοίκησης της ΕΟΑΣΝΛ παραχώρησαν το πρωί της Τετάρτης συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση πανθεσσαλικής σύσκεψης που θα γίνει μετά τις 20 Ιανουαρίου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τη μορφή του αγώνα τους.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων δίνοντας ψίχουλα στους παραγωγούς που παλεύουν για επιβίωση», τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρ. Μαρούδας, υπογραμμίζοντας πως η δράση θα κλιμακωθεί, ενώ θα προηγηθούν κατά τόπους συσκέψεις για την ενημέρωση των αγροτών.

Οι αγρότες αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο κατά την έναρξη της «Agrotica» την 1η Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τέθηκε για πολλοστή φορά και το θέμα του Αχελώου, με τους αγροτοσυνδικαλιστές να ανακοινώνουν την πραγματοποίηση ημερίδας για το χρόνιο ζήτημα της εκτροπής, η οποία θα γίνει μέσα στον Φεβρουάριο.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βγουν στον δρόμο. Εμείς μιλάμε για επιβίωση την ώρα που ένα υπουργείο με σχεδόν ανύπαρκτο έργο μιλά για … επενδύσεις», κατέληξαν οι αγρότες, ανακοινώνοντας πως κατά τόπους ενημερωτικές συσκέψεις θα γίνουν ως εξής:

ΦΑΡΣΑΛΑ Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα στο Βασιλί
ΜΗΛΕΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 8 το βράδυ
ΑΓΙΑ Σάββατο 11 Ιανουαρίου στις 7.30 το βράδυ στην ταβέρνα ΧΑΤΖΑΚΟΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ στο Εμμανουήλειο
ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΣ Τρίτη 14 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Συνεταιρισμού
ΝΙΚΑΙΑ Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ