ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ «Χ» ΣΤΟ ΠΑΓΩΜΕΝΟ FC ARENA

Με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα Θ. Παπάζογλου στην αρχική 11άδα υποδέχτηκε η ΑΕΛ τον Άρη στο FC ARENA, όπου και στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, αναδείχθηκε ισόπαλη με τον αντίπαλό της με 0-0 μετά από ένα μέτριο παιχνίδι.

Καλύτεροι οι «βυσσινί» με την έναρξη του αγώνα απείλησαν την εστία του Άρη μόλις στο 6’, με την κεφαλιά του Μπράλιτς να μπλοκάρεται εύκολα από τον Κουέστα, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν με διάθεση να δώσουν χώρο στην ΑΕΛ παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κρίστινσον.

Στο 20’ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σάσα, βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το σουτ, με τον Κουέστα να μπλοκάρει τη μπάλα, ενώ στο 45’ μακρινό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ανάλογη τύχη είχε και προσπάθεια του Κάτσε, όταν ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Παπάζογλου έστρωσε στον Κάτσε, εκείνος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Άρης επιχείρησε να απειλήσει την ΑΕΛ και στο 53’ ο Μπράλιτς ανέκοψε ωραία προσπάθεια του Ιντέγε στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ, ενώ στο 59’ ο Γκάμα έπιασε το μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Κρίστινσον.

Οι ευκαιρίες των Αρειανών αφύπνισαν τους παίκτες του Μ. Γρηγορίου και στο 64’ ο Κάτσε εκμεταλλεύτηκε πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς και πλάσαρε τον Κουέστα που αντέδρασε μπλοκάροντας τη μπάλα με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 80’ ο κίπερ του Άρη, που έδειχνε να πονά μετά από σύγκρουση με αντίπαλο, είπε «όχι» και στον Καρανίκα, όταν ο τελευταίος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά!

Στο 5λεπτο των καθυστερήσεων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε (στο 92’ η κεφαλιά του Φετφατζίδη πέρασε άουτ) με την ΑΕΛ να παραχωρεί ισοπαλία χωρίς σκορ στον αντίπαλό της, δίχως να καταφέρει να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν βρίσκοντας απέναντί της και έναν πολύ καλό Κουέστα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Μπέρτος, Καρανίκας, Κάτσε, Σετσέροβιτς (90’+3′ Μπάλλας), Μιλοσάβλιεβιτς (78′ Μπούστος), Ουάρντα, Παπάζογλου (85′ Νούνιτς).

Άρης (Μίκαλε Ένινγκ): Κουέστα, Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα (62′ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Ιντέγε, Μπρούνο Γκάμα (79′ Μαρτίνες), Λάρσον (69′ Ντιγκινί).

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ