ΑΗΔΙΑ! ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ARENA

Απαράδεκτη η σιωπή της ΠΑΕ ΑΕΛ, της ΚΕΔ και της ΕΠΟ

Σκηνικό που δεν τιμά κανέναν στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο FC ARENA, όταν λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη μερίδα ανεγκέφαλων στράφηκε εναντίον του ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» Αμπού Μπα φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα εναντίον του!

Έξαλλος ο παίκτης επιχείρησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, το ματς διεκόπη, ενώ οι «ομορφιές» των ρατσιστόμουτρων μεταδίδονταν σε ζωντανή σύνδεση από το συνδρομητικό κανάλι, με τον σχολιαστή να δίνει το στίγμα των όσων γινόταν, την ώρα που ο διαιτητής Καραντώνης δεν έδειχνε να πτοείται, έστω ζητώντας να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Τη υπόληψη της ομάδας και κυρίως της πόλης έσωσαν οι παίκτες της ΑΕΛ που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο συνάδελφό της, ενώ αργά το βράδυ η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης όπου αναφέρονται τα εξής:

«Θύμα χυδαίας ρατσιστικής επίθεσης έπεσε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Α Ε.Λ. ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αμπού Μπα, από κάποιους ανεγκέφαλους.
Νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό για αυτές τις συμπεριφορές που προσβάλουν το ποδόσφαιρο και την ανθρώπινη ύπαρξη.
Ελπίζουμε οι υγιείς φίλαθλοι να τους βρουν και να τους απομονώσουν. Δεν έχουν θέση σε κανένα γήπεδο.
Αμπού Μπα, αγνόησε τους… Αξίζουν μόνο την περιφρόνησή σου.
Όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό σου…».

Αλήθεια η ΠΑΕ ΑΕΛ πότε θα καταδικάσει την απαίσια αυτή συμπεριφορά; Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και η ΕΠΟ πότε θα συνετίσουν τον διαιτητή που σφύριζε αδιάφορα;

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ARIS FC

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ