ΕΥΧΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ 16 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!

16 νηπιαγωγεία από τη Βόρεια ως τη Νότια Εύβοια, καθώς και η δομή προσφύγων της Αυλίδας, ένωσαν τη φετινή χρονιά τις δυνάμεις τους, με στόχο την προστασία των δασών του νησιού, έπειτα από τις μεγάλες φωτιές του καλοκαιριού. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και η ευρύτερη τοπική κοινωνία συνεργάζονται σε ένα κοινό έργο eTwinning, τη μεγαλύτερη κοινότητα σχολείων της Ευρώπης, με τίτλο,

«Στης Εύβοιας το δάSOS όλοι μαζί, το μελισσάκι, εγώ και εσύ».

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων δημιούργησαν δέντρα και στολίδια επαναχρησιμοποιώντας χάρτινα άχρηστα αντικείμενα, κάνοντας να ακουστεί το μήνυμά τους παντού και αυτό δεν ήταν άλλο από το «Δίνω στα δέντρα ζωή, ανακυκλώνω το χαρτί».

Έντυσαν τα υπέροχα δέντρα τους με ευχές που μπορείτε να ακούσετε πατώντας πάνω στο ειδικό σήμα που βρίσκεται στην αφίσα και συνοδεύει τη δημιουργία του κάθε σχολείου.

Με την ευχή να γίνουμε περισσότεροι, να ακουστούμε πιο δυνατά, να μην υπάρξει ποτέ ξανά φωτιά ξεκινάμε τη νέα μας χρονιά!

Το πρόγραμμα συντονίζουν από κοινού το Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου και το 1ο Νηπιαγωγείο Λ. Αιδηψού

Συμμετέχουν τα νηπιαγωγεία: Αγ. Αποστόλων, Βαθέος Αυλίδας και Δομή προσφύγων, 4ο Βασιλικού, Δύστου, Μαντουδίου, 2ο Ν. Αρτάκης, Νεοχωρίου, Πάλιουρα, Πηλίου, Φύλλων, 4ο Χαλκίδας, 14ο Χαλκίδας, 23ο Χαλκίδας, 33ο Χαλκίδας.

Μεταξύ των νηπιαγωγών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι και η αμπελωνίτισσα Ανδρονίκη Πιάνα.

Το Link της πολυμεσικης  αφισας ειναι: https://www.thinglink.com/scene/1270006952159608835

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ