ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ…

Δυστυχώς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για το κοινό ποινικό έγκλημα

Μία ακόμη αστυνομική επιχείρηση υπερπαραγωγή με ΜΑΤ, ομάδες ΔΙΑΣ, DRONES, εκτυλίχθηκε χθες από νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα, με στόχο την εκδίωξη από δύο κτίρια που ανακαταλήφθηκαν και μάλιστα, όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, οι αστυνομικές επιχειρήσεις έγιναν σε live αναμετάδοση από τα κεντρικά κανάλια που περιέγραφαν λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις των αστυνομικών,

τον τρόπο που δρούσαν αλλά και τις αντιδράσεις όλως εκείνων που βρίσκονταν στα κτίρια και τους αλληλέγγυους προς αυτούς.

Αναμφισβήτητα αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η ζωντανή μετάδοση των επιχειρήσεων, αφού ως γνωστό πριν την έλευση Χρυσοχοΐδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι με δυσκολία τραβούσαν κάποια καρέ από αστυνομικές επιχειρήσεις, ή είχαν τη δυνατότητα από μακριά να κάνουν κάποιες λήψεις.

Ο στόχος αυτών των επιχειρήσεων – ριάλιτι προφανής. Να εμπεδωθεί στην κοινωνία το δόγμα “νόμος και τάξη” των Μητσοτάκη – Χρυσοχοΐδη και μάλιστα με την τακτική του σοκ και δέος, αλλά μόνο για να παταχθεί η πολιτική ανυπακοή και η κοινωνική αντίδραση, όπως είπε και στους κατοίκους των Εξαρχείων που διαμαρτύρονται για τους ναρκέμπορους και τους κλέφτες που λυμαίνονται την περιοχή, ο διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος:

Δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία, σε μια περίοδο που το έγκλημα οργιάζει σε όλη τη χώρα με τους κατοίκους να είναι έρμαια του κάθε εγκληματία, είτε κλέφτης είναι αυτός, είτε ναρκέμπορος, ή βαποράκι, ο υπουργός της δήθεν προστασίας του πολίτη και μεταταχθείς από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, για να κερδίσει ένα προσωπικό του στοίχημα ενάντια στους αντιεξουσιαστές ή τους ανυπάκουους της τάξης και ηθικής που θέλει με τη βία να επιβάλει, άνοιξε μία επικίνδυνη βεντέτα με θύματα τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και τους ίδιους τους αστυνομικούς που άρχισαν να μετρούν τραυματίες, και ελπίζουμε να μη γίνουμε μάρτυρες ακόμη πιο σκληρών συμβάντων, αφού ως γνωστό, πάντα η δράση γεννά αντίδραση, ή διαφορετικά, η βία γεννά βία.

Κάποιος επιτέλους πρέπει να πει στους κ.κ. Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη ότι η χώρα δεν κινδυνεύει από τα άτομα που έχουν καταλάβει παρατημένα κτίρια και τα συντηρούν, ούτε από τις οικογένειες των μεταναστών που ψάχνουν να βρουν ένα κατάλυμα για να ζήσουν κάπως ανθρώπινα.

Η χώρα και οι πολίτες της κινδυνεύουν από τους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου που δρουν ανεξέλεγκτα, πυκνώνοντας καθημερινά τις τάξεις τους με Έλληνες και μετανάστες για να πλήξουν όλο και περισσότερους πολίτες.

Και πώς να μην ξεθαρρέψουν όταν βλέπουν μία ολόκληρη Ελληνική Αστυνομία να χρησιμοποιεί ακόμη και DRONES για να χτυπήσει και να συλλάβει σε δύο γιγάντιες επιχειρήσεις 13 άτομα (!) μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί, ή να διασύρει άτομα όπως τον σκηνοθέτη και τα παιδιά του, που εγκλημάτησαν επειδή ζουν δίπλα σε μία κατάληψη και ζήτησαν να ισχύσει το αυτονόητο του άβατου της κατοικίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ